از کتابخوانان کوچک تا ساخت ۷۰۰ واحد مسکونی روستایی

کتابخوانان کوچک، اجرای بیش از ۷۰۰۰ پروژه محرومیت‌زدایی، ساخت ۷۰۰ واحد مسکونی روستایی، اجرای طرح «خانواده متعالی» و فراخوان سومین جشنواره فیلم کوتاه «طنین مسجد» مهم ترین تیترهای منتشر شده ۱۹ اردیبهشت ماه است.

مریم مومن زاده به خبرنگار خبرگزاری شبستان در فاروج گفت: تهیه طرح کتابخوانان کوچک، کتاب یاران بزرگ، طی اسفند و فروردین ماه انجام شد و با تعامل با اداره آموزش و پرورش شهرستان، کتابداران یک روز در هفته با حضور در یکی از کلاس های پایه سوم مقطع ابتدایی اقدام به بلندخوانی یک کتاب به تناسب شرایط سنی این دانش آموزان می کنند.

مدیر کتابخانه های شهرستان فاروج، مهم ترین هدف اجرای این طرح را، پایه گذاری علاقه مندی به کتاب و کتابخوانی از همان آغاز توانمندی دانش آموزان در خواندن، درك مطلب، پرورش دايره لغات و قدرت تشخيص لغات و حتی موفقيت تحصيلى دانش آموزان عنوان کرد.

مومن زاده بیان داشت: پیش از اجرای طرح کتابداران، سطح سنجی از دانش آموزان کلاس انجام داده اند تا میزان توانمندی دانش آموزان در خوانش کتاب و انتقال بار معنایی کلمات را بسنجند تا پس از گذشت مدتی از اجرای طرح، پیشرفت دانش آموزان ارزیابی شود.

 

در تفاهم نامه سپاه و کمیته امداد مصوب شد؛ 
اجرای بیش از ۷۰۰۰ پروژه محرومیت‌زدایی در خراسان شمالی

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد، سردار سید حسن مرتضوی، فرمانده سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی شب گذشته در جلسه انعقاد تفاهم نامه بین سپاه و کمیته امداد و افتتاح مرکز نیکوکاری جوادالائمه (ع)، با اشاره به برنامه‌های در دست اقدام ذیل این تفاهم نامه، گفت: پیش بینی ما این است که در مجموع هفت هزارو 100 پروژه در قالب برنامه های مختلف با اعتباری بالغ بر 70 میلیارد تومان انجام بگیرد که آورده‌ بسیار خوبی را برای مردم استان خواهد داشت.

وی افزود: احداث پنل های خورشیدی در جهت استقلال اقتصادی خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد با درآمد ماهانه 500 هزارتومان و همچنین احداث مسکن این مددجویان از جمله برنامه های این تفاهم نامه است.

سردار مرتضوی اظهارداشت: در گذشته نیز اقدامات مشترکی بین این دو نهاد انقلابی بوده است اما در شرایط فعلی با توجه به اقتضائات و دستورات موکد رهبر انقلاب برای ایجاد هم افزایی بیشتر و گسترش خدمات رسانی‌ها مقتضی است که همه ظرفیت‌ها احصا شود تا در کنار هم اتفاق بزرگی را رقم بزنیم.

فرمانده سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی با تأکید بر اینکه امروز این توفیق وجود دارد که سپاه پاسداران در کنار کمیته امداد کار مشترک بزرگی را در خدمت رسانی به محرومین استان داشته باشد، تصریح کرد: امروز 600 گروه جهادی متشکل از جوانان مومن و انقلابی که تمام توان خود را پای کار انقلاب قرار داده‌اند آماده اند تا به مسئله محرومیت زدایی ورود جدی کنند.

 

به همت سپاه و کمیته امداد صورت می گیرد؛ 
ساخت ۷۰۰ واحد مسکونی روستایی در خراسان شمالی

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد، مجید الهی راد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی شب گذشته در جلسه انعقاد تفاهم نامه بین سپاه و کمیته امداد و افتتاح مرکز نیکوکاری جوادالائمه(ع)، گفت: ۷۰۰ واحد مسکونی روستایی ویژه مددجویان با همکاری سپاه در استان ساخته می شود.

وی بیان کرد: علاوه بر این در گذشته نیز اقدامات زیادی با همکاری سپاه اعم از رفع سوء تغذیه کودکان نیازمند، حضور در اردوهای جهادی دهستان های محروم و همچنین کمک رسانی هر چه بهتر به مناطق سیل زده و مردم آسیب دیده انجام گرفته است.

الهی راد افزود: ساخت مسکن در مناطق محروم و سیل زده، احداث 700 واحد روستایی، احداث نیروگاه‌های خورشیدی 5 کیلوواتی برای مددجویان و توجه به نیازهای آموزشی آنان از جمله مفاد این تفاهم نامه است.

 

فرماندار اسفراین اعلام کرد: 
پروژه های با ۷۰درصد پیشرفت فیزیکی در اولویت تخصیص اعتبارات ۹۸

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اسفراین؛ طاهر رستمی شامگاه چهارشنبه در نشست  کمیته برنامه ریزی شهرستان اسفراین اظهار کرد: برنامه ریزی  شهرستان باید بر اساس داشته ها و نداشته های شهرستان  و اسناد بالادستی چون سند چشم انداز، قانون ششم توسعه، قانون برنامه و بودجه و شعار سال با رویکرد رونق تولید باشد.

وی  افزود: مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان با توجه به محوریت شعار سال مبنی بر رونق تولید باید تصمیم گیری کنند و از همه  ظرفیت ها برای ارتقاء شاخص ها و زیرساخت ها استفاده کنند.

رستمی، جذب اعتبارات ملی را در توسعه شهرستان موثر دانست و گفت: مدیران با جدیت پیگیر جذب اعتبار ملی حوزه خود باشند.

وی از مدیران کل استان برای هزینه کردن اعتبارات شهرستان در سایر محل ها انتقاد کرد و افزود: هیچ دستگاه استانی حق ندارد اعتبارات شهرستان را در جای دیگری هزینه کند و از اعتبارات شهرستان بکاهد.

 

 

طرح «خانواده متعالی» پای سفره رمضان نشست
 

پری همتی به خبرنگار خبرگزاری شبستان،‌ در فاروج گفت: 50 مبلغ با حضور در مساجد شهر و روستا در اجرای این برنامه ها همکاری دارند تا در کنار اجرای طرح تعالی خانواده، سبک زندگی اسلامی و کلاس های نهضت احکام آموزی را نیز دایر کنند.

وی، با اشاره به اینکه در 18 روستای شهرستان روحانی مستقر و در 6 روستا طرح هجرت فعال است، بیان داشت: محوریت در طرح خانواده متعالی، مباحث خانواده، حقوق فرزندان، همسران و.... است.

کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان فاروج گفت: برای بهره مندی بیشتر از برکات ماه رمضان، روحانیون بومی هم به کمک آمده اند تا فعالیت های مساجد پررنگ تر شود.

 

سومین جشنواره فیلم کوتاه «طنین مسجد» فراخوان شد
 

هاشم شیرازیان، مسئول ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در بجنورد گفت: سومین جشنواره فیلم کوتاه «طنین مسجد» به همت دبیرخانه جشنواره های فرهنگی و هنری مساجد کشور و ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان گلستان ویژه اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد سراسر کشور برگزار می شود.

وی، بهره گیری از ابزار هنر در جهت ترویج و گسترش سبک زندگی اسلامی- ایرانی در جامعه، جهت دهی به گرایش های هنری در حوزه فیلم، تولید آثار با موضوع سبک زندگی اسلامی- ایرانی، ورود اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور به حوزه فیلم و استفاده بیشتر از قابلیت های آن، بسط و گسترش حوزه فیلم سازی از طریق تربیت و آموزش هنرمندان متعهد و تولید و خلق آثار هنری دینی و حرکت به سمت کارآفرینی هنری در کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور را از اهداف برگزاری این جشنواره معرفی کرد.

شیرازیان، با بیان اینکه آثار ارسالی در همه بخش ها باید با موضوع "سبک زندگی اسلامی – ایرانی" باشد، افزود: رفتارهای اجتماعی، حقوق همسایه، کالای ایرانی، اقتصاد مقاومتی، تحریم ربا، کسب حلال، علم اندوزی، کتاب، نذر فرهنگی، سحر خیزی، تکریم والدین، ازدواج آسان، پوشش اسلامی-ایرانی، قناعت، ساده زیستی، صرفه جویی، معماری اسلامی- ایرانی، خانواده سالم، کار و تلاش، مسجد، نیایش، جهاد، نماز، انقلاب اسلامی، وحدت و  قهرمان زندگی من از جمله عناوین مرتبط با موضوع سبک زندگی اسلامی- ایرانی است.

 

کشاورزان شیروانی از کشت گلرنگ استقبال کردند
 

محمدنقی کاظمیان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان این شهرستان را دارای بیشترین سطح زیر کشت گلرنگ در استان دانست و افزود: کشت گلرنگ پارسال در شیروان آغاز شد که در سال نخست، کشاورزان به دلیل تردید در اقتصادی بودن، از کشت آن چندان استقبال نکردند.


وی با بیان اینکه سال گذشته تنها 15 هکتار گلرنگ در شیروان کشت شده بود، گفت: این میزان امسال به 30 هکتار افزایش یافته است.

کاظمیان با اشاره به تعیین قیمت تضمینی 31 هزار ریال برای خرید هر کیلوگرم دانه گلرنگ، افزود: گلرنگ به تنش شوری، محیطی و خشکی نیز مقاوم است و در مناطق مواجه با محدودیت منابع آبی، عملکرد خوبی دارد.


مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی، میانگین تولید گلرنگ را 2.5 تن در هر هکتار عنوان کرد.

 

7 هکتار از کشتزارهای استان خراسان شمالی زیر کشت گلرنگ رفته که 30 هکتار آن مربوط به شیروان است.

 

 

کد خبر 788231

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha