تشریح برنامه‎های آتی ستاد انتخابات گلستان

معاون سیاسی امنیتی استاندار و رئیس ستاد انتخابات گلستان، فعالیت ها و برنامه‎های آتی ستاد انتخابات نهم دوره مجلس شورای اسلامی این استان را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، علیرضا جمشیدی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار گلستان گفت: براساس جدول زمان‎بندی وزارت کشور برای نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی استان‎ها باید 15 مهرماه ستاد انتخابات استانی خود را شکل می‎دادند، لذا براساس همین جدول زمانی در استان گلستان اولین جلسه ستاد انتخابات با حضور استاندار گلستان شکل گرفت.


وی افزود: در این جلسه ابلاغ روسای کمیته‎های شش گانه ستاد انتخابات استان به اعضا داده شده است.


جمشیدی تصریح کرد: بر این اساس کمیته‎های حقوقی، پشتیبانی، امنیتی، آموزش، اطلاع‎رسانی و فناوری فعالیت خود را آغاز کردند.


رئیس ستاد انتخابات استان گلستان گفت: مسئولان این کمیته‎های موظف شدند قبل از تشکیل ستاد انتخابات استان یک جلسه تشکیل دهند و بنا به دستور استاندار گلستان در حال حاضر هر 15 روز یکبار جلسه استانی به ریاست رئیس ستاد انتخابات استان تشکیل می‎شود.


جمشیدی افزود: معاون سیاسی امنیتی استاندار رئیس ستاد انتخابات استان و دبیری ستاد به عهده مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری خواهد بود.


معاون سیاسی و امنیتی استاندار گلستان گفت: مقدمات انتخابات از ماه‎های پیش با آماده‎سازی تجهیزات و راه‎اندازی شبکه وی‎پی‎ان و ارتباط با ستاد انتخابات وزارت کشور و انجام مکاتبات و ارسال مراسلات از طریق این شبکه شروع شده بود، ولی فعالیت رسمی از 15 مهرماه آغاز شده است.


جمشیدی یادآور شد: هم اکنون کارشناسان سیاسی و انتخابات معاونت سیاسی و امنیتی استانداری در دبیرخانه ستاد انتخابات استان مستقر شده‎اند.


وی اضافه کرد: در حال حاضر در سطح استان دبیرخانه ستاد انتخابات استان فعال و ارتباطات با وزارت کشور به طور دائمی و مستمر و روزانه انجام می‎شود و مکاتبات و اطلاعات لازم در اختیار وزارت کشور ارسال و موارد ابلاغی نیز به فرمانداران و بخشداران استان نیز ابلاغ می‎شود.


جمشیدی افزود: ستاد انتخابات استان علاوه بر آماده‎سازی مقدمات انتخابات رصد کردن فضاهای حوزه‎های انتخاباتی را در دستور کار خود قرار داده است.


وی اضافه کرد: در حال حاضر استان گلستان شش حوزه انتخابیه و هفت نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد که تنها در حوزه انتخابیه گرگان و آق‎قلا دو نماینده در مجلس حضور دارند.


رئیس ستاد انتخابات استان گلستان گفت: افزایش تعداد نمایندگان در مجلس که طرح آن در هیئت دولت و کمیسیون داخلی و سیاست امور داخلی مجلس شورای اسلامی تصویب شد فوریت آن در صحن علنی رای نیاورد.


جمشیدی افزود: از آن جایی که فوریت آن در مجلس رای نیاورد فعلا در دستور کار عادی قرار گرفت و اگر به همین شکل باشد احتمالا برای انتخابات سال 1390 تقسیمات جدید و قانون افزایش نماینده اجرایی نخواهد شد.


وی ادامه داد: چنانچه نمایندگان مجلس به این نتیجه برسند که فوریت افزایش تعداد نماینده را دستور کار قرار دهند آن گاه 20 نماینده به مجلس اضافه خواهد شد که یک نماینده افزایشی شامل استان گلستان خواهد شد.


جمشیدی اضافه کرد: معاونت سیاسی امنیتی گلستان دو طرح را که شامل یک طرح در حوزه انتخابیه شرق استان و یک طرح در حوزه انتخابیه غرب استان می شود پیشنهاد داده بود که در جلساتی که با معاون سیاسی امنیتی وزارت کشور برگزار شد ابتدا تقاضای دو نماینده برای استان شد که با توجه به جدول امتیازات همه استان‎ها و براساس شاخص‎های وزارت کشور با ارفاق با یک نماینده گلستان موافقت شد.


معاون سیاسی امنیتی گلستان اذعان داشت: در جلسه مشترک نمایندگان استان در مجلس و معاون سیاسی امنیتی وزارت کشور اهداف آن وزارتخانه برای افزایش تعداد نمایندگان که نزدیکی به عدالت و قابل دفاع بودن طرح در هیئت دولت بود مطرح شد که قرار شد این امر ملاک تایید و تصویب با همراهی نمایندگان استان باشد.


پایان پیام/

کد خبر 78878

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha