۱۱۰خانه قرآنی در مناطق محروم کشور راه اندازی می شود/ برنامه های قرآنی عامل بازدارنده آسیب های اجتماعی

قربانیان با بیان اینکه با ساخت خانه های قرآنی در مناطق محروم سعی در شناسایی استعدادها داریم، گفت: برنامه های قرآنی یک عامل بازدارنده از آسیب های اجتماعی است و هجوم برنامه های مجازی و وضع کنونی اقتصاد زمینه انحراف بیشتری را فراهم ساخته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خمینی شهر ، حجت الاسلام «حمیدرضا قربانیان» در جمع اهالی رسانه با اشاره به فعالیت های انجام شده در موسسه دارالقرآن اهلبیت از ابتدای تاسیس تا کنون گفت: مجموعه دارالقرآن اهلیبت (ع) در سال ۸۳ با تخصیص مبلغ ۵میلیارد تومان توسط خیرین، هزینه شده و هدف آن ترویج فرهنگ قرآنی و معارف اهلبیت (ع) است.

 

مدیرعامل دارالقران اهلبیت(ع) خمینی شهر افزود: این مرکز قرآنی از ۳سال قبل فعالیت خود را آغاز کرده است و بنا به گفته بزرگان قرآنی کشور و در بازدید از این مجموعه اذعان کرده اند بزرگترین مجموعه قرآنی کشور است که فقط مخصوص امور قرآنی است.

 

وی تصریح کرد: طی برگزاری جلسات متعدد که با استقبال خانواده ها مواجه شده و علت آن را زمینه انحراف پسران در سنین پایین می دانند، خانواده ها به این آگاهی دست یافته اند که برنامه های قرآنی یک عامل بازدارنده از آسیب های اجتماعی است و هجوم برنامه های مجازی و وضع کنونی اقتصاد زمینه انحراف  بیشتری را فراهم ساخته است.

 

حجت الاسلام قربانیان با اشاره به اینکه امسال بخش پاتوق ها به صورت کارگاهی برگزار می شود، توضیح داد: سال گذشته برگزاری یک کارگاه سبک زندگی قرآنی به مدت  ۳ روز صبح و عصر برگزار شد و با استقبال بی نظیری مواجه شد، پاتوق های مادرانه برگزار شد که میزبانی سخنرانان و اساتید کشوری مانند حجت الاسلام رفیعی، حجت الاسلام عالی، حجت الاسلام فرحزاد، حجت الاسلام راشد یزدی و از اساتید دانشگاهی نیز استفاده هایی به عمل آمد.

 

مدیر دارالقران اهلبیت خمینی شهر ابراز کرد: در بحث فرهنگی بیش از ۳۰۰برنامه اجرا شده و هم اکنون به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان طرح سفره های آسمانی اجرا می شود.

 

وی با بیان اینکه هزینه های موسسه از موقوفاتی است که برای  آن در نظر گرفته شده و تاکنون یک ریال وام یا تسهیلاتی دولتی دریافت نکرده ایم، ادامه داد: سال گذشته بیش از ۳۰۰هزار نفر ساعت از برنامه های مجموعه استفاده کردند و در طرح سفره های آسمانی که ویژه ماه مبارک رمضان بوده و مراسم جزءخوانی در سه مقطع سنی ۳تا۷ و ۸تا۱۲ و ۱۳سال به بالا برنامه اجرا می شود.

 

حجت الاسلام قربانیان از برگزاری ۶ کارگاه تخصصی فنون تلاوت که سبک آن بی نظیر بود و از استادان بین المللی مانند استاد ابوالقاسمی و دغاغله دعوت شده بود خبر داد و عنوان کرد: ویژگی این کارگاه ها تخصصی بودن در یک رشته قرآنی بود که هر کارگاه در رشته خاص خود اجرا می شد.

 

وی با بیان این مطلب که  سال گذشته با حضور بیش از ۳هزار دانش آموز، ۶برنامه جشن تکلیف اجرا کردیم، اظهار داشت: مسابقات قرآنی ارشاد، اداره اوقاف، ارتش، اداره زندان، سازمان تبلیغات و... را میزبانی کردیم و همچنین میزبان کاروان قرآنی انقلاب بودیم.

 

مدیرعامل موسسه دارالقران اهلبیت خمینی شهر خبر داد: در این مجموعه تصمیم داریم که ۱۱۰خانه قرآنی در مناطق محروم کشور ایجاد کنیم که در روستای موغان منطقه فریدن نخستین خانه قرآنی بازگشایی شده است. 

 

وی با تاکید براینکه با ساخت خانه های قرآنی در مناطق محروم سعی در شناسایی استعدادهای قرآنی در همه مناطق را داریم، خاطرنشان کرد: مناطق محروم شاید جلسات خانگی برگزار کنند ولی از داشتن یک موسسه قرانی با برنامه محروم هستند و با احداث این خانه های قرآنی امیدی ایجاد می شود که استعدادهای پنهان آشکار شود که در سیستان و بلوچستان در شهر دلگان پروژه بعدی موسسه دارالقراآن اهلبیت برای ساخت خانه قرآن است./

کد خبر 789576

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha