جشنواره بیداری اسلامی در سه رشته و پنج موضوع برگزار می‌شود

محمدباقر خرمشاد گفت: ‌بیداری که از جهان اسلام آغاز و هم اکنون در حال تجربه آن هستیم منجر به بیداری جهانی شده که اثرات آن را در اروپا و آمریکا شاهدیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان ،دکتر محمدباقر خرمشاد رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در نشست خبری جایزه جهانی بیداری گفت: بیداری که از جهان اسلام شروع شد و هم اکنون در حال تجربه آن هستیم منجر به بیداری جهانی شده که اثرات آن را در اروپا و آمریکا شاهد هستیم.

 

وی افزود: ابتدا می خواستیم جایزه جهانی بیداری اسلامی را طراحی کنیم سپس سیر تحولات ما را به این سمت کشاند که با توجه به تاثیرات جهانی موضوع را عام تر ببینیم بنابراین نام آن را به جایزه جهانی بیداری تغییر دادیم و بخشی را به جایزه بیداری اسلامی اختصاص دادیم.

 

خرمشاد در ادامه با اشاره به اینکه این جشنواره در سه رشته عکس، پوستر، کاریکاتور با 5 موضوع در هر رشته برگزار می شود، گفت: جایزه بزرگ این جشنواره 10 هزار یورو و چند جایزه 2 هزار و 500 یورویی در نظر گرفته شده است.

 

وی تاکید کرد: پایگاه اینترنتی این جشنواره به نشانی www.awakeninjaward.com طی امروز و فردا رونمایی می شود و تا 15 بهمن ماه بخش ثبت نام و ارسال آثار آن باز می ماند.

 

خرمشاد یادآور شد: در هر رشته پیشکسوتان کشور و چهره های شاخص جهانی به ارزیابی آثار ارسال شده می پردازند.

 

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تصریح کرد: این سازمان در پدیده بیداری اسلامی از سازمان های فعال و پیشرو بوده است به طور مثال می توان به جدیدترین برنامه های سازمان در همین عرصه اشاره کرد.

 

وی به عنوان نمونه به همایش سه شنبه این هفته که قرار است در بحث وال استریت برگزار شود، اشاره کرد و گفت: اساتید اقتصاد و روابط سیاست بین الملل به سخنرانی می پردازند که این بحث می تواند برای کارشناسان کلیه دستگاههای کشور که در عرصه بین الملل مشغول به فعالیت هستند مناسب باشد. اگر در بحث منطقه از بهار عربی یاد می کنیم امروز باید از خزان غربی صحبت کرد.

 

خرمشاد تصریح کرد: بحث بیداری اسلامی کم کم به سالگرد خود نزدیک می شود سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این راستا تا کنون همایش های بسیار، هفته های قرآنی، هفته های فیلم ، کنفرانس هایی با موضوع امام ، صلح و بیداری اسلامی برگزار کرده ، به تهیه مستند و تولید محتوا برای نشریات سازمان به زبان های مختلف پرداخته، تولید کتاب های مختلف در این عرصه را مد نظر داشته، نشست های تخصصی به صورت موضوعی برگزار کرده و 8 طرح مطالعاتی و عملیاتی با موضوعات مختلف در این رابطه به جریان انداخته است.

 

وی از دیگر اقدامات سازمان را انعکاس گسترده سخنان رهبر در نخستین کنفرانس بین المللی بیداری اسلامی و انتفاضه فلسطین در جراید کشورهای مختلف چون کویت، امارات، نیجریه، سودان، قطر و تانزانیا دانست و گفت: متن این سخنرانی یا بحث های مهمی از آن در جراید این کشورها منتشر شده است.

 

خرمشاد یادآور شد: این جشنواره با شعار بیداری، حقیقت دنیای امروز نوید بخش فردای نیک برگزار می شود.

 

در این نشست امیر عبدالحسینی، عضو شورای سیاستگذاری جایزه جهانی بیداری اسلامی گفت: شورای سیاست‌گذاری جایزه جهانی بیداری اسلامی به دنبال این است که این جایزه تمام هنرهای تجسمی را در بر بگیرد و شاید تا سال آینده سینما و هنرهای تجسمی هم جز زیرمجموعه ما قرار بگیرد ولی امسال این جایزه در سه بخش هنرهای تجسمی از جمله ‌عکاسی، کاریکاتور و پوستر برگزار می‌شود.

 

عسگری، رییس جایزه جهانی بیداری اسلامی نیز در این نشست خاطرنشان کرد: ما تلاش می‌کنیم تا این جشنواره کاملا با استانداردهای جایزه بین‌المللی منطبق باشد ولی مسیر تحولات غیرقابل انتظار و پیش‌بینی بوده که می‌توان در این خصوص به ماجرای وال‌استریت اشاره کرد که ما انتظار آن را نداشتیم.

 

وی در انتها با بیان اینکه علاقمندان می‌توانند از امروز تا 15 بهمن آثار خود ارسال کنند، افزود: داوری توسط داوران سرشناسی از ایران و سایر کشورها برگزار می‌شود و این آثار در اختیار دبیرخانه قرار گرفته و از سازمان اقدام به برگزاری نمایشگاهی در بسیاری از کشورهای دنیا می‌کنند.

 

وی اظهار کرد: فضای عمومی در دنیا نشان می‌دهد که هنرمندان زیادی در بحث بیداری حرف‌های زیادی برای گفتن دارند و ما سعی می‌کنیم فعالیت‌های ضد استکباری را هم در این مجموعه قرار دهیم.
 

پایان پیام/

کد خبر 78961

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha