تعامل اندیشمندان علوم‌انسانی اسلامی ایران و تونس

طی دیدار استادان و مدیران موسسات پژوهشی علوم انسانی تونس با هیات رئیسه و اعضای هیات علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دو طرف بر گسترش همکاری‌ها و تعامل دوجانبه تاکید کردند.

خبرگزاری شبستان، گروه اندیشه: دو نفر از استادان علوم انسانی و اسلامی تونس از  پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کردند.

 

«خالد الطرودی»، رئیس مرکز پژوهش های اسلامی قیروان دانشگاه الزیتونه و «فوزی العلوی»، رئیس موسسه پژوهش‌های فلسفی و علوم انسانی مسارات تونس، سردبیر نشریه مسارات در زمینه علوم انسانی و فلسفی، سردبیر نشریه مداد درباره پژوهش های معاصر قرآنی و استاد فلسفه دانشگاه الزیتونه با اعضای هیات علمی گروه های پژوهشی پژوهشگاه درباره زمینه های مشترک علوم انسانی و اسلامی گفتگو کردند.

 

در ابتدا حجت الاسلام «علی محمد حکیمیان»، طی سخنانی اظهار کرد: وظیفه دانشگاهیان و حوزویان بود که بعد از انقلاب اسلامی توسط حضرت امام خمینی(ره)، آن انقلاب اجتماعی لازم را به وجود آورند و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه  که حاصل تفکر حضرت امام(ره) و تائیدات مقام معظم رهبری است در این مسیر قدمهای خوبی را برداشته است.


رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تصریح کرد: حاصل این تلاش ها تولید حدود ۵۰۰ کتاب در حوزه علوم انسانی اسلامی است که ۲۰۰ عنوان آن آماده ترجمه در جهان عرب است.

 

وی خاطرنشان کرد: ما آمادگی داریم تا داشته هایمان را به اشتراک بگذاریم و آنچه در بضاعت ما است متعلق به برادرانمان در جهان عرب و امت اسلام نیز است.

 

در ادامه استادان دانشگاه الزیتونه تونس ضمن ابراز خرسندی از پیشرفت‌های علمی جمهوری اسلامی به ویژه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، گزارشی از فعالیت‌های علمی خود ارائه دادند و خواستار انتقال تجربه علمی پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در زمینه اسلامی کردن علوم انسانی به دانشگاه الزیتونه شدند.

 

در پایان این گفتگوی دوساعته برخی از استادان و محققان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به معرفی پژوهش های علمی خود در حوزه های مختلف پرداختند.

کد خبر 791360

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha