به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، «محمدرضا کارگر» در نشست خبری روز جهانی موزه و گرامیداشت هفته میراث فرهنگی با اشاره به اهمیت بخش خصوصی در حفظ میراث فرهنگی و تأسیس موزه ها گفت: توسعه اجتماعی صرفا توسط دولت انجام نخواهد شد و همه مردم باید در این بخش مشارکت داشته باشند.
مدیر کل امور موزه های کشور تاکید کرد: ثبت آثار در سامانه جام گام موثری در جهت تحقق دولت الکترونیک است.
وی با اشاره به فعالیت ۱۲۹ موزه خصوصی در کشور، گفت: شاهد یک نهضت در حوزه موزهداری هستیم، عمده سیاست و اهداف ما این است که موزهها اجتماعی شود و مردم دخالت داشته باشند، به طوریکه موزه های غیر دولتی ۲۵۰ درصد رشد کرده اند.
کارگر با بیان اینکه تاکنون ۵۰۰ هزار شیء وارد سیستم جام شده است، گفت: یکمیلیون و ۸۰۰ هزار شیء داریم که در دفاتر اموالی ثبت شده، تمام این اموال تا یک سال آینده باید در سیستم جام ثبت شود.
در ادامه، «سید هادی احمدی» با بیان اینکه 500 هزار شی وارد سیستم جام شده است، گفت: دو میلیون و 800 هزار شی در بخش میراث فرهنگی داریم که در دفاتر اموال ثبت شده است.
مدیر کل دفتر حفظ و احیای بافت های تاریخی افزود: طرح مصوب مجلس بهترین قانون تصویب شده در حوزه میراث فرهنگی است.
احمدی در ادامه از تصویب طرح مرمت و احیای بافتهای تاریخی و فرهنگی و توانمندسازی مالکان و بهرهبرداران بناهای تاریخی و فرهنگی روز گذشته بهطور کامل در مجلس شورای اسلامی خبر داد.
وی درباره وضعیت بنای مسعودیه گفت: مسعودیه دچار یک بلاتکلیفی حقوقی شده است اما این امر باعث نمی شود که مرمت های اضطراری انجام نشوند.
«فرهاد عزیزی» نیز در این نشست گفت: به رغم مسائل و مشکلات موجود در حوزه پایگاهها، تلاش میکنیم تا وظایفمان را درست انجام دهیم و در راستای برنامهها گام برداریم.
مدیرکل پایگاه های جهانی میراث فرهنگی افزود: پروژههایی در حوزه پایگاهها انجام و رونمایی شده است، معرفی فناورانه و بلیت الکترونیک در برخی پایگاهها در دستور کار است.
نظر شما