به گزارش خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام «علیرضا پناهیان» شامگاه سهشنبه ۳۱ اردیبهشت به مناسبت ماه مبارک رمضان در مسجد امام صادق(ع) به سخنرانی پرداخت و اظهار کرد: انسان همواره میل به جاودانگی دارد بر همین اساس قرآن بارها به این مساله اشاره کرده و مرگ را آغاز زندگی ابدی دانسته است.
این استاد اخلاق با بیان اینکه ابلیس حضرت آدم(ع) را با وسوسه جاودانگی فریب داد، عنوان کرد: دنیا محل جاودانگی نیست که انسان به آن دلبستگی داشته باشد او تنها میتواند در بهشت جاودانه زندگی کند اما برای رسیدن به بهشت باید مقدمات لازم را فراهم کند.
حجت الاسلام پناهیان با بیان اینکه جهان آخرت هیچ کدام خصوصیات این دنیا را نداشته و انسان در بهشت اصلا احساس خستگی ندارد، اظهار کرد: عمر انسان در دنیا کوتاه است اما زندگی او دچار تحول بزرگی میشود اگر به ویژگیهای آخرت و بهشت توجه کند.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه اسارت دنیا حماقت بزرگی است، ابراز کرد: به دستور الهی هر کس نسبت به دنیا بیتوجه باشد دنیا به او توجه و خدمت میکند، دنیا دنبال چنین اشخاصی است که اسیرشان کند اما آنان از دنیا و شر آن گریزان هستند.
وی با بیان اینکه هر کس دنبال جاودانگی باشد دلبسته و فریفته دنیا نمیشود، گفت: دنیا با همه جلوه خود به امام راحل روی آورده بود اما ایشان نسبت به آن وابسته و دلبسته نبودند.
حجت الاسلام پناهیان با بیان اینکه پرهیز از گناه اصل و اساس پذیرش دین و معنویت است، تاکید کرد: رسیدن به جاودانگی بهشت در پرهیز از گناه است، هر کس چنین هدفی داشته باشد از گناه پرهیز کرده و برای رسیدن به چنین زندگی برنامهریزی خواهد داشت.
استاد حوزه علمیه تقوا پرهیز از گناه و عامل عشقبازی انسان با خداوند است، گفت: اولیاء الهی و عارفان حقیقی همواره با مراقبه نفس در پرهیز از گناه و مناجات و عبادات شبانگاهی به کسب تقوا پرداختند، تقوا عامل تقرب انسان به خدا و بسیار لذت بخش است.
وی در پایان با بیان اینکه روح انسان با یاد مرگ و قیامت بزرگ میشود، خاطرنشان کرد: اولیاءالهی و اهل معرفت همواره به آخرت و معاد توجه خاص داشتند بر همین اساس نیز به دنیا بیتوجه بودند.
نظر شما