نقش مسجدالاقصی در مبارزه با صهیونیست‌ها

روز قدس یادآور گرفتاری پاره تن اسلام است و به فلسطینیان امیدواری می دهد که همه آزادی‌خواهان جهان در طول سال به ویژه در آخرین روزهای ماه رمضان، به یاد آنها هستند. ابتکار امام خمینی(ره) در انتخاب چنین روزی، باعت شد دوباره مسجدالاقصی محور شود.

خبرگزاری شبستان، گروه مسجد و کانون ها: حضرت داوود(ع) پیامبر الهی به فرمان خداوند ساخت بنای قدس یعنی خانه خدا را آغاز کرد و پسرش، سلیمان(ع) این کار تاریخی را ادامه داد و این مکان برای سده ها مقدس ترین بنای موحدان جهان بود و امروزه نیز مورد احترام بسیاری از جهانیان است.

 

مسجدالاقصی برای مدتی اولین مکان مقدس و قبله مسلمانان بود تا اینکه به دستور خداوند، جهت قبله عوض شد و امروزه این خانه خدا، سومین بنای مقدس مسلمانان پس از مکه و مدینه است، باوجود این می توان به جرات گفت اصلی ترین و در واقع، نماد مبارزه امت اسلامی با جریان استبکار و صهیونیسم جهانی است «سُبْحانَ الَّذی أَسْرى‏ بِعَبْدِهِ لَیْلاً مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصَى الَّذی بارَکْنا حَوْلَهُ لِنُرِیَهُ مِنْ آیاتِنا إِنَّهُ هُوَ السَّمیعُ الْبَصیرُ: پاک و منزه است خدایى که در مبارک شبى بنده خود (محمد) (ص) را از مسجد حرام (مکه معظمه) به مسجد اقصایى که پیرامونش را (به قدوم خاصان خود) مبارک ساخت، سیر داد تا آیات خود را به او بنمایاند که همانا خداوند شنوا و بیناست.»

 

مسلمانان به مسجدالاقصی، حرم شریف می گویند زیرا دارای قداست والایی است و طی 70 سال اخیر به پایگاه مبارزه نیز تبدیل شده است و همین موضوع اهمیت آن را افزون کرده است. دشمن هر چه کوشید تا این خانه خدا را به حاشیه ببرد، نتوانسته است و این موضوع طی سالیان اخیر ریشه در روشنگری جمهوری اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) و حضرت آیت الله خامنه ای دارد. دو مرجع تقلیدی که در برابر دسیسه های دشمنان برای نابودی پایگاه مبارزه مقاومت کردند.

 

این مسجد در طول تاریخ یادآور حوادث و داستان های کوچک و بزرگی است و مورد احترام پیروان مسلمانان، یهودیان و مسیحیان می باشد و از این منظر، بسیار استثنائی است. حضرت امیرالمومنین علی(ع) درباره اهمیت این مسجد فرمودند: «چهار قصر از بهشت در دنیا واقع شده اند: مسجد الحرام، مسجد الرسول، مسجد بیت المقدس و مسجد کوفه.» تورق منابع تاریخی این واقعیت را نشان می دهد که این بنای مقدس از بدو تاسیس تاکنون پایگاه عبادت، معنویت و مبارزه بوده است.

 

اشغال سرزمین فلسطین توسط جریان استکبار در اواسط سده بیستم بار دیگر مسجدالاقصی را بر سر زبان ها انداخت و بر همین اساس وقتی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) در ایران به پیروزی رسید و نظام جمهوری اسلامی در این کشور مستقر شد، بنیانگذار این نظام، آخرین جمعه ماه رمضان را «روز قدس» نامیدند.

 

روز قدس یادآور گرفتاری پاره تن اسلام است و همچنین امیدواری می دهد به فلسطینیان که همه آزادی خواهان جهان در طول سال به ویژه در آخرین روزهای ماه رمضان، به یاد آنها هستند. ابتکار امام خمینی(ره) در انتخاب چنین روزی، باعت شد دوباره مسجد الاقصی محور و مرکزیت مساجد برای همگان یادآوری شود.

 

رژیم صهیونیستی طی مدتی که از عمر سراسر خباثت و خیانت و کودک کشی اش می گذرد، هرچه کوشید تا مسجد الاقصی را از محوریت مبارزه فلسطینی ها در مقابله با خود خارج کند، موفق نشده است و نخواهد شد؛ چنان که حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی چهارشنبه، ۱۸ شهریور ۱۳۹۴ در دیدار پرشور هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم فرمودند «ما به آنها می‌گوییم شما 25 سال آینده را، اصولا نخواهید دید و به‌ فضل الهی، چیزی به‌ نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.»

کد خبر 793679

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha