به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، نخستین نشست تخصصی نمایندگان امور بانوان کمیته امداد استان گیلان با هدف شناسایی مشکلات و آسیب های فراروی زنان سرپرست خانوار در رشت برگزار شد.
حسین علی محمدی، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) گیلان در این مراسم با اشاره به اینکه از تعداد 117 هزار خانوار تحت حمایت در استان، سرپرستی 65 درصد از این خانوارها را زنان بر عهده دارند بر لزوم توجه هرچه بیشتر به مسائل، مشکلات و آسیب های فراروی آنان تاکید کرد.
وی بیان کرد: مشاوران در شناسایی آسیب ها و ارائه راهکارهای توانمندی فکری، نقشی مهم بر عهده دارند و می توانند با هدایت خانوارهای متاثر از آسیب های اجتماعی آنانرا در تغییر و بهبود وضعیت اجتماعی فرهنگی و اقتصادی یاری کنند.
علی محمدی همچنین توجه به نیازها و خواسته های بانوان شاغل در ادارات کمیته امداد را از دیگر مسئولیت های مهم مشاوران امور بانوان عنوان کرد و ادامه داد: بانوان زیادی در شاخه های کمیته امداد در بخش های مختلف از جمله در بخش های حمایتی، پذیرش و مددکاری استان مشغول به خدمتند و هر اندازه به مسائل و مشکلات آنان بیشتر توجه شود در امر خدمت رسانی و تقویت نگاه خود باوری در بین دیگر زنان تحت حمایت، موثر است.
ساسان شکری، معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان نیز در این همایش بر حفظ کیان خانواده و پایداری آن در برابر تهدیدها و آسیب های اجتماعی از قبیل طلاق، متارکه، اعتیاد، مهاجرت، حاشینه نشینی تاکید کرد و آنرا از مهمترین اهداف تربیتی کمیته امداد دانست.
وی در ادامه به تشریح جایگاه و اهمیت زنان در صیانت از خانواده پرداخت و افزود: مشاوران و نمایندگان امور بانوان با تبیین جایگاه و اهمیت دینی و اجتماعی زنان در بین خانواده، استحکام و بقای خانواده را می توانند تقویت کنند.
شکری، هدفمندی خدمات امداد، بهره مندی از توان فکری و ایده های جدید مشاوران در حل مشکلات زنان سرپرست خانوار، ارائه امکانات درون و برون سازمانی به منظور صیانت از خانواده های تحت حمایت را از دیگر راهکارهای شناسایی مشکلات زنان سرپرست خانوار اعلام کرد.
گفتنی است، در این نشست 30 مشاور و نماینده امور بانوان کمیته امداد شاخه های استان حضور داشتند.
پایان پیام/
نظر شما