بحث جوانان تک بعدی نیست/ در حوزه جوانان تلاش مان در راستای رفع موانع باشد

رحمانی فضلی با بیان اینکه بحث جوانان تک بعدی نیست و با یک سبک زندگی در این زمینه مواجه هستیم، گفت: در حوزه جوانان باید تلاش مان و همه فعالیت مان در راستای رفع موانع باشد.

به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، «عبدالرضا رحمانی فضلی» در صد و هجدهمین جلسه شورای اجتماعی کشور که صبح امروز یکشنبه 12 خرداد برگزار شد، گفت: ما باید شرایط را به گونه ای ترسیم کنیم که بالندگی و نشاط جوانان در بستر اجتماعی بهتر فراهم شود و نقش هدایت گری و تربیت جوانان را به خود مردم بسپاریم.

 

وزیر کشور با تاکید بر اینکه هر کاری که در حوزه جوانان انجام می دهیم باید با رفع موانع باشد، اظهار داشت: در حال حاضر و در شرایط کنونی امکان دسترسی مردم و جوانان به رسانه های جمعی زیاد شده و مطالب به واسطه این رسانه ها قدرت انتشار بسیار بالایی گرفته اند و در این حوزه سلیقه سبک زندگی و اوقات فراغت متفاوت شده است، اینکه ما فکر کنیم در هر زمینه ای می توانیم مانع این موج انتشار شویم، کار سختی است.

 

وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب گفت: مقام معظم رهبری در بیانیه تاکید کردند که تربیت نسل جوان به گونه ای باشد که در مراحل مختلف تربیتی جوانان نه تنها مصون از خطا بلکه صاحب انگیزه، هدف، با نشاط و از نظر بینش سیاسی مستقل باشند و از همین رو ما باید تلاش کنیم در حوزه رفع موانع کارهای تاثیرگذاری انجام دهیم و ایرادات و اشکالاتی را که تا الان به عنوان عوامل آسیب زا بوده است، رفع کنیم.

 

رحمانی فضلی تاکید کرد: ما باید هم در قالب محدودیت ها و وظایف دستگاه های اجرایی و هم فراتر از آن بستر مناسب را برای فعالیت های جوانان در حوزه های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی فراهم کنیم؛ بحث جوان تک بعدی نیست، وقتی ما از جوان حرف می زنیم یعنی اینکه با یک سبک زندگی مواجه هستیم که این سبک زندگی دارای ابعاد مختلف است و نگاه ما به جوانان از این منظر که ما متولیان حکومتی هستیم باید با در نظر گرفتن تمامی این ابعاد باشد.

 

وی با بیان اینکه ما باید جوانان متفکر، متدین، با انگیزه، هدفمند و با نشاط داشته باشیم، گفت: جوانی که ما امروز می بینیم از لابلای شرایط مختلف بیرون می آید، ما در بحث صیانت و ارتقا و تعالی جوانان و احساس مسئولیت کردن آنها تا چه اندازه کار کردیم؟ در بحث معرفت شناسی، توحید و معاد تا چه اندازه بر روی جوانان کار کردیم؟ در حال حاضر ما جامعه بازی هستیم و هر چقدر هم نظارت را داشته باشیم اما هیچ چیز قابل کنترل و مصونیت نیست چرا که رسانه ها گسترده شده اند و سرعت انتقال و انتشار مطالب بسیار بالاست و بر همین اساس باید در حوزه مدیریتی، تربیتی و مسئولیت پذیری مبتنی بر پایه اعتقادات و اخلاق بر روی جوانان کار کنیم.

 

وی با بیان اینکه آنچه که می تواند جوانان را مصون کند تقویت باورها و اعتقادات توحیدی اش است، گفت: البته ما معتقدیم با همه این فراز و نشیب ها و افت و خیزها جامعه قابل ارزیابی است و این مهم بر اساس کارآمدی دستگاه های متولی انجام می پذیرد.

 

وزیر کشور با اشاره به طرحی در مورد ازدواج جوانان گفت: در این طرح تاکید شده است که ما برای تقویت موضوع ازدواج به دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری واحدهای 35 الی 40 متری اختصاص دهیم که این جوانان در طول دوره تحصیل از این واحدهای مسکونی استفاده کنند. این طرح، طرح خوبی است که ما در صحبتی که با دانشگاه ها داشتیم آنها گفتند حاضرند زمین را در اختیار قرار دهند و همچنین مسئولان وزارت راه و شهرسازی نیز برای ساخت و سازها اعلام آمادگی کرده اند.  

 

وی ادامه داد: یکی از مشکلات اصلی ازدواج جوانان موضوع مسکن است و اگر این طرح اجرایی شود می توانیم جریانی ایجاد کنیم، خوشبختانه دستگاه های مربوطه نیز اعلام آمادگی کرده اند البته ما باز هم نیازمند کمک و همکاری مردم و ان جی اوها هستیم تا بتوانیم این طرح را اجرایی کنیم و اگر این طرح اجرایی شود، چشمه جاری از خیر و منفعت برای همه است.

 

همچنین، رحمانی فضلی در حاشیه این نشست در جمع خبرنگاران گفت: این نشست با موضوع بیانیه گام دومی که مقام معظم رهبری اعلام کردند، برگزار شد که دستگاه های مختلف گزارش هایشان را در حوزه جوانان ارایه داده اند.

 

وی ادامه داد: از روزی که شورای اجتماعی تشکیل شده است، هدف اصلی این شورا در حوزه آسیب شناسی اجتماعی و مصونیت بخشی به فعالیت های اجتماعی جوانان بوده است و گزارشی که در این جلسه ارایه شد، گزارش مناسبی بود و تقسیم کار جدیدی نیز در این زمینه صورت گرفت که دستگاه های متولی متناسب با آن موضوع را پیگیری کنند.

 

وزیر کشور تصریح کرد: همچنین مصوب شد که بیانیه گام دوم به عنوان سند بالادستی مورد توجه همه دستگاه های اجرایی باشد و این دستگاه ها متناسب با آن فعالیت هایشان را در فرصت زمان بندی شده ارایه دهند.

 

وی گفت: بحث دیگری که در این جلسه مطرح شد، نحوه فعال کردن جریانات اجتماعی در این حوزه ها بود و اینکه مساجد، هیئت ها، ان جی اوها و احزاب و همه باید در یک نظام به هم پیوسته و مکمل فعالیت شان را داشته باشند.

 

رحمانی فضلی تاکید کرد: امیدواریم با مجموعه برنامه هایی که صورت می گیرد دستگاه های دولتی به صورت زمینه ساز، تسهیل گر و به عنوان مسئولیت برای رفع موانع فعالیت، نشاط و تربیت جوانان وارد فضای این نوع فعالیت شوند و اقدامات لازم را انجام دهند.

 

وی خاطرنشان کرد: ما معتقدیم تربیت صحیح جوانان و با نشاط و با انگیزه بودن جوانان باید در بستر اجتماعی شکل بگیرد و نقش مردم و تعاملات اجتماعی مردم در این زمینه مهم تر از دستگاه های اجرایی است البته دستگاه های اجرایی نیز وظایفی در حوزه ایجابی و هم حوزه فردی دارند و باید بر روی موانع و ایجاد بسترهای سالم کار کنند./

 

کد خبر 796709

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha