شجاعت و عظمت پیام رهبری از قرآن سرچشمه گرفته است

آیت الله نعیم آبادی با اشاره به دیدار فرستاده ترامپ با مقام معظم رهبری(حفظه الله)، گفت: شجاعت، قدرت و عظمت پیام رهبری در دیدار با نخست وزیر ژاپن، از قرآن سرچشمه گرفته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، آیت الله « غلامعلی نعیم آبادی » در خطبه های نماز جمعه این هفته در مسجد جامع شهر به تحلیل سخنان رهبر معطم انقلاب(مد ظله العالی) در دیدار با فرستاده ترامپ پرداخت و با اشاره به سخنان همراه با شجاعت و قدرت روحی ایشان، تصریح کرد: همه ما باید هم به رهبری افتخار و هم از ایشات تشکر کنیم.

 

وی با استناد به سخن معظم له که خطاب به نخست وزیر ژاپن فرمودند: « ما در حسن‌نیت و جدی بودن شما تردیدی نداریم اما درخصوص آنچه از رئیس‌جمهور آمریکا نقل کردید، من شخص ترامپ را شایسته‌ی مبادله‌ی هیچ پیامی نمیدانم و هیچ پاسخی هم به او ندارم و نخواهم داد.»، افزود: سخنان رهبری برگرفته از قرآن است و ما به قرآن و رهبری که از قرآن الهام می گیرد و با قدرت حرف هایش را بیان می کند افتخار می کنیم.

 

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس اظهار کرد: پیام رهبری این است که ما با پیمان شکن سر میز مذاکره نخواهیم نشست زیرا آمریکایی ها قابل اعتماد نیستند.

 

وی با یادآوری اینکه طبیعت کافران پیمان‌شکنی است، گفت: جمهوری اسلامی ایران با آمریکا هیچ‌گاه نه مذاکره می‌کند نه پیمانی می‌بندد.

 

آیت الله نعیم آبادی با اشاره به اینکه کفار با زبان به دنبال راضی کردن هستند اما در عمق جان از طرف مقابل نفرت دارند، تاکید کرد: ما ذره ای عقب نشینی نخواهیم کرد و آنها که نمی توانند ببیند باید از غصه بمیرند.

 

وی در ادامه با اشاره به هفته صنایع دستی، گفت: صنایع دستی در ایجاد روان سالم نقش بسزایی دارد.

 

امام جمعه بندرعباس یکی از مشکلات دنیای صنعتی را مشکل روانی دانست و عنوان کرد: بشر از آن چخ که خود تولید و خلق می کند لذت می برد و به نشاط می رسد که این اتفاق در تولید صنایع دستی محقق می شود.

 

وی خاطرنشان کرد: افراد در کارخانه ها در خدمت ماشین آلات هستند و سفت کردن پیچ لذتی را برای آنها به ارمغان نمی آورد و همین تکراری بودن کار فرد را دچار بیماری روانی می کند.

 

نعیم آبادی از بازاریابی به عنوان لازمه توسعه و ترویج صنایع دستی یاد کرد و افزود: بازاریابی را تنها محدود به صادرات نکنیم بلکه در این زمینه باید به بازار داخل کشور نیز توجه شود.

 

وی بر تعامل و ارتباط مراکز صنایع دستی استان های مختلف کشور با یکدیگر در راستای بازاریابی صنایع دستی تاکید و بیان کرد: اگر می‌خواهیم صنایع‌دستی رشد کند باید زمینه مصرف آن را هرچه بیشتر و زودتر فراهم کنیم.

 

 

 

 

 

کد خبر 799597

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha