به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، حجت الاسلام «ابراهیم سبزه کار» عصر (۲۷ خرداد) در کارگروه فرهنگی اجتماعی و فرهنگی خراسان جنوبی که با محوریت اوقات فراغت برگزار شد، اظهار داشت: در حال حاضر ۶۱۶ باب کانون فرهنگی هنری در سطح استان خراسان جنوبی وجود دارد.
مدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۴۰۲ کانون فرهنگی و هنری (۱۸۹ پایگاه شهری و ۲۱۳ کانون روستایی) طرح اوقات فراغت را با انعقاد تفاهم نامه اجرا کردند، افزود: ارتقای سطح معلومات و دانش دینی مخاطبان، فراهم کردن فضای کتابخانه ای، غنی سازی اوقات فراغت و جذب جوانان و نوجوانان به مساجد از جمله اهداف برگزاری کلاسهای فراغتی در این مراکز است.
وی با گلایه از اینکه متاسفانه به دلیل تعدد دستگاه های اجرایی مختلف در بحث برگزاری کلاس های فراغتی، هنوز موفق به برگزاری یک افتتاحیه و یا اختتامیه مشترک با حضور تمامی دستگاه های عضو نشده ایم، گفت: تخصصی نبودن کلاسهای اوقات فراغت دستگاه های مجری، عدم هم افزایی دستگاهها، نبود اعتبارات استانی برای پیگیری امور و برنامه های پرمحتوا از مشکلات پیش روی است.
حجت الاسلام سبزه کار پیشنهاد کرد: با توجه به اینکه دستگاههای اجرایی مختلفی مجری کلاسهای اوقات فراغت هستند باید بگونهای برنامهریزی کرد که هر یک از دستگاهها، متولی برگزاری یک موضوع از برنامهها شوند تا از موازی کاری جلوگیری شود.
وی افزود: اختصاص یک ردیف بودجه استانی ویژه به بحث اوقات فراغت دستگاههای مجری در افزایش کیفیت برنامهها تاثیر چشمگیری دارد.
مدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبی با اشاره به اینکه پیشنهاد می شود یک بسته تبلیغاتی واحد برای تمامی کلاسهای اوقات فراغت پیش بینی شود، گفت: گرچه امسال در برگزاری کلاسهای فراغتی در سطح کانونهای فرهنگی هنری با مشکلات مالی مواجه هستیم اما بازهم توجه ویژه به حاشیه شهرها با اعزام مبلغ در دستور کار قرار گرفته است.
وی به کسب رتبه نخست ستاد کانونهای مساجد استان در طرح اوقات فراغت سال گذشته در سطح کشور هم اشاره کرد و ادامه داد: برنامه های اوقات فراغت امسال با شعار «اخلاق، نشاط و معنویت» و با محورهای «قرآن وعترت، فعالیتهای اجتماعی، آموزش و توانمندسازی، شبکهسازی و فضای مجازی، هنر متعالی، کتاب و کتابخوانی» برگزار می شود.
حجت الاسلام سبزه کار یادآور شد: تمامی برنامه های فراغتی مساجد استان با همکاری کانونهای فرهنگی هنری، پایگاه های مقاومت بسیج، امام جماعت و هیات امنا برگزار می شود که در سال گذشته موفق به برگزاری ۲۱ هزار نفرساعت برنامه برای مخاطبان در سطح مساجد شدیم.
وی خاطرنشان کرد: اداره کل ورزش و جوانان متولی اصلی برنامههای فراغتی محسوب می شود ولی تاکنون کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان هیچ اعتبار حمایتی از این نهاد در بحث اوقات فراغت دریافت نکردهاند.
نظر شما