حجت الاسلام والمسلمین احمد شرفخانی، معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به آغاز مرحله کشوری سی و سومین دوره مسابقات قرآن شکوفه ها به خبرنگار شبستان گفت: این رقابت ها از 12 تا 18 آبان با حضور 241 شرکت کننده و در رشته های حفظ کل، حفظ 20 جزء، قرائت تحقیق، ترتیل خوانی و اذان به میزبانی مشهد مقدس برگزار می شود.
وی اظهار کرد: 144 شرکت کننده برادر از 12 تا 15 آبان و 97 شرکت کننده خواهر از 15 تا 18 این ماه برای کسب رتبه های برتر این دوره از مسابقات با یکدیگر به رقابت می پردازند.
حجت الاسلام شرفخانی با بیان این مطلب که آموزش از محورهای برگزاری این دوره از مسابقات کشوری شکوفه ها است، تصریح کرد: همسو با این رویکرد حتی در انتخاب اعضای هیئت داروی هم به گونه ای عمل شده که بتوان نکات آموزشی را در حین برگزاری رقابت ها به شرکت کنندگان گوشزد کرد، علاوه بر این کارگاه های آموزشی نیز در حاشیه این مسابقات برگزار می شود.
معاون فرهنگی سازمان اوقاف ادامه داد: برگزاری مسابقات رشته حفظ در دو مرحله نیز در این راستای و به منظور ارتقای علمی شرکت کنندگان در مرحله کشوری سی و سومین دوره مسابقات قرآن شکوفه ها انجام می شود. تا نگاه علمی در رقابت های این ساحت مقدس پررنگ تر و از دایره صرف رقابتی خارج شود.
حضور هیئت داوران ممتاز برای قضاوت رقابت ها
وی با بیان این مطلب که این رقابت ها را داوران ممتاز قضاوت می کنند، اعلام کرد: بهروز یاری گل، جواد پناهی، قاسم رضیعی، ملکشاهی، حسن ربیعیان، حکیم باشی، کریم دولتی، شهریار پرهیزکار، محمدمهدی بحرالعلوم، حمید شاکرنژاد و مهدی حسنی در بخش برادران و عباسی نظری، الماسی، صالحی، آقایی، نجات صحاف، نافذکلام، سعیدی، عقبایی و خطیبی در بخش خواهران رقابت ها را داوری می کنند.
حجت السلام شرفخانی با اشاره به برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه شرکت کنندگان در این دوره از رقابت های قرآنی شکوفه ها افزود: این کارگاه ها در گروه برادران با حضور قاسم رضیعی، هاشم روغنی، محمدمهدی بحرالعلوم، اسدالله هاشمی و شهریار پرهیزکار و در گروه خواهران با حضور عباسی نظری و آقایی برگزار می شود.
راه اندازی مراکز فرهنگی قرآنی در 2 هزار بقعه متبرکه
وی با اشاره به راه اندازی مراکز فرهنگی قرآنی در بقاع متبرکه و امامزادگانی که ظرفیت لازم را دارند، عنوان کرد: این مراکز همسو با تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی کشور راه اندازی می شوند تا متناسب با موقعیت جغرافیایی و امکانات آنها بتوان زیرساخت اجرای برنامه های فرهنگی را ایجاد کرد.
حجت الاسلام شرفخانی با اعلام برگزاری سخ دوره آموزشی ویژه مدیران فرهنگی این مراکز ابراز کرد: تبیین راهکارهای دشمن در جنگ نرم و جایگاه مراکز فرهنگی قرآنی در مقابله با دشمن در این جبهه حساس، مدیریت فرهنگی بقاع متبرکه و امامزادگان با گزاره های علمی و توجیه و تقسیم وظایف از محورهای مورد بحث در این دوره های آموزشی بوده است.
وی عضوگیری از نیروهای جوان و ارزشی به صورت افتخاری را از رویکردهای اصلی در راه اندازی مراکز فرهنگی قرآنی بقاع متبرکه برشمرد و خاطرنشان کرد: اعضای این شورا از میان مردم نه به صورت انتصابی انتخاب می شوند و برای توجیه فعالیت ها و اهداف دوره های آموزشی ویژه آنها برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما