تولید خودروهای دیزل تاثیر منفی بر سلامت شهروندان دارد

حسینی میلانی گفت: تولید خودروهای سواری دیزل اثر منفی بر سلامت شهروندان تهرانی دارد.

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری شبستان، «سید آرش حسینی میلانی» در جلسه امروز شورای شهر تهران و در نطق پیش از دستور با اشاره به حل دو معضل ترافیک و آلودگی هوا در تهران گفت: آیا زمان آن نرسیده که در راه حل های اتوبان محور بازنگری اساسی داشته باشیم و آیا در تهران به شرایط بحرانی ترافیکی وارد شده ایم تا هنوز برای ریل گزاری جدید راهکارهای کم هزینه تری وجود دارد؟

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به گزارش بانک جهانی مربوط به سال 2017 گفت: طبق این گزارش آلودگی هوا کشنده ترین نوع آلودگی و پنجمین عامل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان محسوب می شود و طبق گزارش آژانس بین المللی تحقیقات سرطان دود دیزل و آلودگی هوا به عنوان عوامل قطعی سرطان زا معرفی شده اند.

 

وی افزود: طبق آمار وزارت بهداشت در تهران سالانه 4 تا 5 هزار نفر بر اثر آلودگی هوا فوت می کنند.

 

حسینی میلانی ادامه داد: علاوه بر تعداد کشته های آلودگی هوا تعداد زیادی نیز به بیماری های قلبی و تنفسی مبتلا می شوند و هزاران خانواده را درگیر مسایل اقتصادی و روانی می کنند.

 

وی آلودگی هوا را تهدید جدی برای سلامتی و کیفیت زندگی شهروندان و اقتصاد شهری عنوان کرد و افزود: نقش منابع متحرک در آلودگی هوا حدود 85 درصد و در ذرات معلق بیش از 70 درصد تعیین شده است.

 

عضو شورای شهر تهران افزود: وسایل نقلیه سبک منبع اصلی انتشار مستقیم آلاینده ذرات معلق نیستند اما از طریق واکنش های شیمیایی سهم زیادی در تولید ذرات معلق و کربن عالی دارند.

 

وی در ادامه خاطرنشان کرد: سهم قابل ملاحظه وسایل نقلیه موتوری در ایجاد آلودگی هوا باعث می شود تا با هر تغییری در اجزای مختلف سیستم حمل و نقل ترافیک تاثیرات محسوسی بر میزان آلودگی هوا مشاهده کنیم.

 

سخنگوی کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا ادامه داد: بانک جهانی با بررسی وضعیت آلودگی هوای تهران و مقایسه آن با کیفیت هوای 25 شهر بزرگ دنیا اعلام کرده است که ذرات معلق موجود در هوای تهران هنوز 3 تا 4 برابر بیش از حد مجاز است که منشأ اصلی انتشار آنها نیز خودروهای سنگین و موتورسیکلت ها می باشند.

 

حسینی میلانی با اشاره به گزارشی در خصوص میزان غلظت آلاینده های دی اکسید کربن و مونوکسید کربن و ذرات معلق گفت: طی سال 97 همه آلاینده های هوا در تهران روند کاهشی داشتند به طوری که 20 روز وضعیت پاک، 127 روز سالم و 32 روز ناسالم برای گروه های حساس در سال 97 داشته ایم.

 

وی با اشاره به عوامل موثر در کاهش آلودگی هوا گفت: اجرای فاز دوم طرح کنترل آلودگی هوای شهر، اجرای جدی تر قوانین و مقررات مربوط به معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین، بهبود کیفیت سوخت و بهبود شرایط جوی از عوامل موثر در کاهش آلودگی هوای تهران بوده است.

 

ادامه دارد ...

کد خبر 802286

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha