به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از فریدن، «احمد براتی» در نشستی با خبرنگاران که به مناسبت هفته قوه قضائیه برگزارشد، ضمن گرامی داشت یاد شهدای هفتم تیر گفت: ۱۴ هزار و ۲۷ پرونده در سال گذشته وارد دادگستری شده که به ۱۳هزار و ۳۶۰ مورد آن رسیدگی شده است.
رئیس دادگستری شهرستان فریدن با اشاره به اینکه فریدن دفتر طلاق ندارد و لذا آمار دقیقی نمی توان در این مورد ارائه داد، بیان کرد: مشکلات اقتصادی، اعتیاد، همکفو نبودن از نظر اخلاقی، خانوادگی و اجتماعی و بیکاری بیشترین علل طلاق در این شهرستان را تشکیل می دهد که این امر لزوم حضور زوجین در کلاس های آموزشی قبل از ازدواج را نشان می دهد.
براتی از بازگردانده شدن بخشی از اراضی ملی تصرف شده به دولت و کشاورزان خبرداد و تاکید کرد: نصب پایش تصویری را یکی از موضوعات مهم برای امنیت شهر است که این طرح در شورای تامین شهرستان برای شناسایی سارقان و احساس امنیت بیشتر شهروندان بارها مطرح شده و امید است تصویب شود.
ستاد دیه راه اندازی می شود
رئیس دادگستری فریدن با یادآوری اینکه اعضای شورای حل اختلاف در سالهای قبل گزینشی انتخاب میشدند ولی در سال جاری از روزنامه ها و تریبون نماز اعلام شد، تشریح کرد: ۳۰ نفر در مصاحبه اولیه انتخاب اعضای شورای حل اختلاف شرکت کردند و از میان آنها انتخاب شوند، شورای حل اختلاف این شهرستان رتبه برتر کشور را در زمینه صلح و سازش کسب کرده است.
براتی با بیان اینکه انجمن حمایت از زندانیان برای حمایت از خانواده زندانیان تشکیل شده است، از پیگیری برای راه اندازی ستاد دیه در شهرستان فریدن خبر داد و تاکید کرد: کارهای فرهنگی در شهرستان فریدن و در سال های اخیر کاهش یافته است و دانشگاه نقش موثری در فرهنگسازی جامعه دارد و مسؤولان دو دانشگاه شهرستان به حوزه فرهنگ شهرستان نگاه مثبتی داشته باشند.
وی با یادآوری اینکه شورای عالی فضای مجازی مسؤول رسیدگی به جرایم فضای مجازی است، فعالیت کانالهای مجازی بدون مجوز در شهرستان فریدن قانونشکنی دانست و مطرح کرد: دادگستری فریدن با ۶۰ درصد ظرفیت مصوب نیروی انسانی در چارت سازمانی خدمت رسانی می کند و تجهیزات ساختمان دادگستری شهرستان نیز نیازمند اعتبار است که مسئولان شهرستان برای جذب اعتبار تلاش کنند./
نظر شما