رمضان عبدی رئیس دانشگاه پیام نور گرمی در گفت وگو با خبرنگار شبستان در اردبیل، دهه امامت و ولایت را فرصت مناسبی برای تبیین مسئله امامت و ولایت به صورت شفاف و درست برای مردم دانست و افزود: جشنها و برنامههای اجرایی در عید غدیر خم باید به نحوی باشد که تبیین کننده اصل جایگاه ولایت و رهبری در جامعه دینی باشد.
عبدی فلسفه غدیر را وحدت امت اسلامی دانست و بیان کرد: دهه امامت و ولایت یک ظرفیت بزرگ فرهنگی به شمار می رود و باید از این فرصت به نحو احسن استفاده شود.
رئیس دانشگاه پیام نور گرمی با بیان این مطلب که گرامیداشت دهه امامت و ولایت ترویج شعائر دینی و اسلامی است، عنوان کرد: باید به اثربخشی و عمق دهی به برنامههای این عید توجه بیشتری داشته باشیم.
این مسئول با اشاره به هجمه های بزرگ فرهنگی امروز دشمن در راستای تضعیف حکومت اسلامی، خاطرنشان کرد: باید برنامهها به نحوی باشد که گرایش مردم برای اجرایی کردن آنها تقویت شود.
وی با اشاره به فرمایش پیامبر (ص) مبنی بر اینکه «عید غدیر بالاترین عید امت من و روزی است که خداوند مرا امر کرد، حضرت علی (ع) را به عنوان پرچمدار امت معرفی کنم.»، بیان کرد: حدیث غدیر را بیش از 110 نفر از صحابه پیامبر(ص) شنیدند و نقل کردهاند و 60 نفر از صحابه ها نقل می کنند که ابوبکر و عمر از نخستین کسانی بودند که به حضرت علی (ع) تبریک گفتند.
عبدی با بیان این که حقیقتاً غدیر حلقهی واسطهی رسالت، نبوت و امامت است، افزود: غدیر خم یک روز است به وسعت همهی زمان ها، اعصار و تاریخ که همه باید این روز را ارج بنهیم.
رئیس دانشگاه پیام نور گرمی در پایان سخنان خود تصریح کرد: ما شیعیان باید نهایت سعی خود را در حفظ زحمات و برنامه های هجرت پیامبر و خون جگرهایی که پیامبر اکرم (ص) به مدت 13 سال در مکهی مکرمه و 10 سال در مدینهی منوره با 183 جنگ و سیره خوردند را انجام دهیم.
پایان پیام/
نظر شما