حماسه 9 دی باعث تداوم و تعمیق ولایت فقیه در جامعه شد

استاد علوم سیاسی دانشگاه های گیلان، حماسه 9 دی سال 88 را عامل تداوم و تعمیق ولایت فقیه در جامعه دانست.

دکتر محمد حسین باقری، استاد علوم سیاسی دانشگاه های گیلان، با اشاره به چگونگی و چرایی شکل گیری حماسه نهم دی سال 88، به خبرنگار شبستان گفت: در انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری، احزاب سیاسی وارد صحنه رقابت انتخاباتی شدند و با طرح شعارها و ارائه برنامه ها، شور عمومی را افزایش دادند.

 

این استاد علوم سیاسی، با اشاره به با قدرت وارد صحنه رقابت های انتخاباتی شدن برخی احزاب که از قبل واگرایی شدید نسبت به نظام داشتند، افزود: تبلیغات غرب و فعالیت جریان های مخالف داخلی تقابل ها را در کشور افزایش داد.

 

وی با اشاره به نتیجه افزایش تقابل جناح های شرکت کننده در انتخابات، خاطر نشان کرد: این تقابل ها تا جایی پیش رفت که کاندیدای های مختلف یکدیگر را به دروغ گویی، آمار سازی و خیانت به کشور متهم می کردند.

 

باقری، طرح شائبه تقلب در انتخابات و تشکیل کمیته صیانت از آرا را از دیگر شکل های بروز تقابل جریان فتنه با جناح مقابل دانست و اذعان کرد: صحنه مبارزات انتخابی در هشت شب آخر منتهی به انتخابات دوره دهم به انقلاب های رنگی شبیه بود.

 

وی اضافه کرد: بعد از انتخابات و طرح ادعای پیروزی، ادعای تقلب از سوی جریان فتنه باعث کشمکش ها و اردوکشی خیابانی شد و فضای جامعه را متلاطم کرد.

 

این کارشناس مسائل سیاسی، با بیان اینکه برای تعدادی از افراد جامعه وضعیت از قبل مشخص بود، یادآور شد: حضور افرادی با دارا بودن سابقه مبارزات انقلابی در صف جریان فتنه، تعداد زیادی از افراد جامعه را نسبت به صحت انتخابات در ابهام قرار داد.

 

وی تاکید کرد: تحلیل حوادث به مرور زمان نشان داد که بعضی از گروهک های منحله و ضد انقلاب هم سعی کردند از این امواج سوء استفاده کنند و در کنار جریان فتنه به امنیت عمومی جامعه صدمه بزنند.

 

باقری اعلام کرد: در عاشورای 88 تقابل جریان فتنه و جریان پیروز در انتخابات به تقابل بین جریان بی دین و دیندار رسید تا جایی که مسئله عاشورا و ارزشهای عاشورا از سوی طرفداران جریان فتنه زیر سوال رفت.

 

وی، روز عاشورا را روز وحدت ملی در ایران خواند و خاطرنشان کرد: در روز عاشورا ایرانیت و اسلامیت جمع شده و ایران در سوگ امام حسین(ع) سیاه پوش می شود.

 

این استاد علوم سیاسی دانشگاه های گیلان، با بیان اینکه جریان و کسی نمی تواند نسبت به واقعه عاشورا عملکرد تخریب گرایانه داشته باشد، تصریح کرد: حرمت شکنی فتنه گران با فرونشستن گرد و غبار تردید که از زمان انتخابات بلند شده بود، مصادف شد.

 

وی اظهار کرد: با هویدا شدن ماهیت ضد دینی جریان فتنه مردم به این نتیجه رسیدند که برای حفظ اعتقاداتشان و نظام دینی باید به صحنه بیایند.

 

دکتر باقری تاکید کرد: حماسه 9 دی مردم، دینداری مردم و نظام ما را بیمه کرد و باعث تداوم و تعمیق ولایت فقیه در جامعه شد.

 

این کارشناس مسائل سیاسی، با اشاره به نقش حماسه 9 دی در نمایش جایگاه ولایت فقیه در ایران، اعلام کرد: حماسه 9 دی جایگاه رهبر دینی و ولایت فقیه را در جامعه ما برای غرب روشن کرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 8047

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha