۹۸ درصد شهدای دفاع مقدس از مساجد اعزام شدند/مساجد در مدیریت بحران‌ پیشتازند

حجت‌الاسلام کرمانی با بیان‌اینکه ۹۸ درصد از شهدای دفاع مقدس به‌واسطه مساجد به جبهه‌ها اعزام شدند، گفت: امروز هم مساجد در صف اول حل مشکلات اجتماعی هستند چنان‌که در سیل اخیر هر مسجد حداقل ۱۰ میلیون تومان به سیل‌زدگان کمک کرد.

خبرگزاری شبستان گروه مسجد و کانون های مساجد: برنامه گفت و گوی اجتماعی با موضوع «بررسی طرح هر مسجد یك خانه»، با حضور حجت الاسلام «محسن كرمانی» (رئیس مركز رسیدگی به امور مساجد مناطق 8،7،4،13) از شبکه رادیویی گفت و گو روی آنتن رفت.

 

حجت الاسلام «محسن كرمانی» با اشاره به این که مسجد پایگاهی برای فعالیت هایی اجتماعی است، گفت: در دوران انقلاب اسلامی مساجد پایگاه های اصلی مردم برای تظاهرات بودند و همین طور در دوران دفاع مقدس رزمنده ها در مساجد مورد ساماندهی و پشتیبانی قرار می گرفتند.

 

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد (ناحیه شهید بهشتی) افزود: 98 درصد از شهدای عزیز کشور به واسطه مساجد سراسر ایران به منطقه جنگی اعزام شده بودند.

 

وی با اشاره به این که مسجد فقط محلی برای اقامه نماز نیست، تصریح کرد: از صدر اسلام تمامی فعالیت های اجتماعی در کنار فعالیت های مذهبی در مساجد شکل می گرفتند.

 

حجت الاسلام کرمانی با اشاره به سیل اخیر کشور، بیان کرد: در حادثه اخیر مساجد ویژگی اجتماعی بودن خود را بیش از پیش نمایان کردند.

 

وی با اشاره به این که مساجد می توانند منشا ارائه خدمات خوبی برای حوادث باشند، تصریح کرد: در سیل اخیر هر مسجد حاضر در استان تهران به طور میانگین حدود 10 میلیون تومان به مناطق حادثه دیده کمک کرد.

 

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد (ناحیه شهید بهشتی) با اشاره به این که طرح هر مسجد یک خانه می تواند بسیار موفق باشد، تاکید کرد: اگرچه طرح هر مسجد یک خانه هنوز به صورت کامل عملیاتی نشده است، اما مساجد آمادگی کامل برای کمک و ساخت خانه در مناطق سیل زده را دارند.

 

این فعال امور مساجد با اشاره به این که مردم ایران همیشه به مسجد اعتماد دارند، اضافه کرد: خوشبختانه امروزه مردم به نفوذ کلام امام جماعت مساجد توجه کافی دارند و در هنگام قیام برای کمک با اعتماد و همدلی قدم بر می دارند.

 

وی ادامه داد: اگرچه اعتماد مردم به مساجد از قدیم وجود داشته است، اما اتفاقات جاری ظهور و بروز این اعتماد به صورت بسیار چشمگیری دیده می شود.

 

حجت الاسلام كرمانی افزود: برخی از افراد کمک رسان به مساجد لزوما نمازگزار آن مسجد نیستند، اما ترجیح می دهند که کمک های خود را به این نهاد مذهبی و اجتماعی تحویل دهند.

 

وی با اشاره به فعالیت بسیج سازندگی در فضای مجازی، توضیح داد: این نهاد با اقدامات مختلفی در فضای مجازی، منازل نیازمند به کمک را در مناطق مختلف شهرها و روستاهای سیل زده مشخص کرده است.

 

این فعال امور مساجد اضافه کرد: ذیل طرح هر مسجد یک خانه، مساجد مختلف می توانند با مشاهده و ارزیابی خانه های مختلف نیازمند به بازسازی و احیا نسبت به هزینه جمع شده در مسجد، تصمیم گیری کنند.

 

وی تصریح کرد: به محض تکمیل کارهای نرم افزاری و فنی سازمان بسیج سازندگی، لیست خانه های نیازمند به بازسازی و احیا در مناطق سیل زده به اعلام عموم خواهند رسید.

 

 

کد خبر 805076

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha