مرحله جدید طرح بهبود امور مساجد در مشهد آغاز شد

معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار مشهد از آغاز به کار دور جدید طرح بهبود امور مساجد با بودجه‌ای 70 میلیارد ریالی و با تقدیر از خادمان برتر بهسازی مساجد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حسین شادکام، معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار مشهد اظهار داشت: این طرح با توجه اهداف و برنامه‌ریزی شهرداری مشهد در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی، در حسینیه نصرت مشهد برگزار شد.


وی افزود: توجه به نقش مسجد به عنوان مهم‌ترین سرمایه هویت بخش فرهنگی در جامعه و مرکز و پایگاه اصلی شورای اجتماعی محلات و همچنین عنایت به تاکیدی که در آیین دینی و اسلامی ما بر مساجد به‌ عنوان رکن اصلی تمام فعالیت‌های اجتماعی شده از مهم‌ترین فعالیت‌هایی است که لازم است در حیطه‌های مختلف به آن توجه شود.


وی افزود: معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد همه ساله سعی کرده با توجه خاص خود و با عناوین مختلف در راستای تحقق و گسترش این اهداف گام بردارد و نسبت به ارتقای کمی و کیفی فعالیت‌های مساجد فعال و کوشا باشد.


وی افزود: از مهم‌ترین این عناوین و طرح‌ها که با توجه به ضرورت و اهمیت بیش از دیگر بخش‌ها به آن توجه می‌شود طرح کمک به بهبود امور مساجد و مساعدت در انجام تعمیرات بهسازی و زیباسازی ساختمان‌های مساجد است که همه‌ساله پس از بررسی درخواست‌های مساجد و با مشارکت شهروندان به آن پرداخته می‌شود.


وی ادامه داد: بودجه‌ای 70 میلیارد ریالی به طرح بهبود امور مساجد اختصاص داده شده که با مشارکت همه‌جانبه مناطق و شهروندان در مساجد به‌ویژه مساجد مناطق محروم اجرا می‌شود.


حجت‌الاسلام محمد مرویان مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی نیز گفت: شهرداری مشهد بین موضوع محله محوری و مسجد تلاقی زیبایی برقرار کرده است و توانسته است پیوندهای اجتماعی محلات را در مساجد رقم بزند.
 

 به نقل از روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد، وی افزود: نسبت به کارآمد شدن مساجد در جامعه کنونی باید تلاش کرد به طوری‌که مساجد نباید تنها مکانی برای عبادات باشد بلکه باید فضایی آموزشی ،شادی بخش برای شهروندان باشد در همین راستا بهره‌مندی از فضای سایبری در مساجد، مسجد مجازی، پورتال مساجد، بانک دیجیتال و کتابخانه در مساجد ضروری است.


مرویان ادامه داد: نگاه هوشمندانه و راهبردی مدیران فرهنگی شهرداری بسیار ارزشمند است چراکه توجه به مسائل کلان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های محلات و مساجد بر اهمیت اصل محله‌محوری می‌افزاید.
 

 

پایان پیام/

کد خبر 80620

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha