انتقال هنر از نسل گذشته به امروز، ماموریت سازمان‌های متولی است

مدرس رسمی ‌انجمن خوشنویسان ایران در آیین نکوداشت استاد برجسته خوشنویسی «محمدسلحشور» گفت: سازمان‌های متولی باید در جهت معرفی و شاخص کردن هنر کاربردی و ملی خوشنویسی که شناسنامه ملی هنر ماست، قدم‌های موثری بردارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان زیباسازی شهرتهران، «الهه خاتمی‌» که جزو نخستین بانوان مدرس خوشنویسی ایران است، با بیان این مطلب و با اشاره به اهمیت برگزاری آیین نکوداشت استاد سلحشور، افزود: طبیعتا برگزاری چنین بزرگداشت‌هایی می‌تواند تاثیر زیادی در نسلی که قرار است پا در راه هنر و فرهنگ بگذارد، خواهد داشت.


وی با تاکید بر اینکه قدردانی از این اساتید باید در زمان دست به قلم بودن آنها صورت بگیرد، ادامه داد: استادان بزرگی نظیر «محمدسلحشور» زحمات بسیاری برای ارتقای هنر خوشنویسی و انتقال آن به نسل امروز کشیده‌اند و باید معرفی شایسته‌ای از آنها برای نسل جوان صورت بگیرد.


خاتمی‌ معتقد است: فعالیت‌های سازمان زیباسازی شهر تهران با توجه به امکاناتی که دارد می‌تواند گسترده تر از این باشد، امیدوارم در جهت معرفی هرچه بیشتر اساتید به نسل جوان قدم‌های بیشتری بردارد.


این استاد خوشنویسی در پاسخ به اینکه چطور باید هنر خوشنویسی را به سطح شهر برد، تاکید کرد: در سال‌های گذشته اقداماتی نظیر « نگارخانه ای به وسعت یک شهر» انجام می‌شد که به نظرم تاثیر بسیار در زمینه معرفی آثار هنری به مردم داشت. با این وجود برای معرفی و شاخص کردن هنر کاربردی و ملی خوشنویسی که شناسنامه ملی هنر کشور ما محسوب می‌شود، قدم‌های موثری برداشته نشده است.


وی با اشاره به اینکه جوان‌ها استفاده از خوشنویسی را به دلیل توسعه ابزار تکنولوژی خیلی ضروری نمی‌دانند و این به دلیل کم کاری در شناساندن ارزش‌های خوشنویسی است، اضافه کرد: باید بیشتر روی جنبه هنری خط نستعلیق کار کنیم و قطعا شهرداری با امکاناتی که در اختیار دارد می‌تواند با معرفی آثار بزرگان و برپایی نمایشگاه اینکار را به خوبی انجام دهد.

کد خبر 806288

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha