سرود از ابزارهای مقابله با تهاجم فرهنگی است

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: سرود از ابزارهای مقابله با تهاجم فرهنگی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «محمد الهیاری فومنی»، امروز(پنجشنبه 20 تیرماه) در اختتامیه دومین جشنواره ملی سرود رضوی که در تالار مرکز شهر برگزار شد، درباره تفاوت بین سرود و سایر گونه های موسیقی گفت: سرود گونه ای از موسیقی آوازی است که بدون ساز هم می تواند اجرا شود. این ویژگی سبب شده تا سرود همه گیر باشد.


مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه بدون داشتن مهارت موسیقی نیز می توان از سرود استفاده کرد، افزود: یکی دیگر از ویژگی سرود، محتوایی بودن آن است چرا که می تواند زبان هومیت یک ملت و عامل وحدت ملی باشد.


وی تأکید کرد که همه حجاج در ایام حج از زبان‌های مختلف سرود لبیک را با هم می‌خوانند و در ایام حج این سرود عامل وحدت بین ملت‌ها است.


الهیاری فومنی همچنین به اثرات دلنشین سرودهای انقلابی اشاره کرد و اظهار داشت: اگر همه خاطرات روزهای ابتدایی انقلاب را از یاد ببریم، مطمئنا نمی توانیم سرودهایی که عامل وحدت بوده اند را به فراموشی بسپاریم.


وی نسبت به تهاجم فرهنگی دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران ابراز نگرانی کرد و ادامه داد: بخشی از این هجمه در زمینه موسیقی است و ما باید سبک های مختلف مورد تأیید کشور که مفاهیم ارزشمند فرهنگی و سیاسی و مذهبی را به همگان انتقال می دهد، گسترش دهیم.


مدیر کل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه آثار خوبی در زمینه سرود با موضوعات ملی، حماسی، مذهبی و سیاسی در کشور تولید شده است، گفت: پیوند خوردن جشنواره سرود رضوی به نام امام رضا(ع) از مزایای این جشنواره به شمار می آید که امیدوارم شاهد تقویت جشنواره و گسترش شعرهایی با موضوع این امام همام باشیم.

کد خبر 808390

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha