دعای عرفه راه میان‌بری برای رسیدن به علم‌الیقین حق است

مدیر دفتر برنامه‌ریزی پژوهشی مرکز حوزه‌های علمیه خواهران کشور با اشاره به مضامین والای دعای عرفه، از این دعا به عنوان راه میان‌بری برای رسیدن به علم‌الیقین یاد کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت‌الاسلام علی‌اکبر حصاری با بیان اینکه همه فرازهای دعای عرفه، محورهای اصلی عرفان حق را شامل می‌شود، تصریح کرد: اگر کسی بخواهد یک راه میان‌بر برای رسیدن به علم‌الیقین معرفت حق به دست آورد، دعای عرفه این راه را در اختیار قرار می‌دهد.

 

وی ارتباط با دعای عرفه را به معنای دقت و تامل و تدبیر در مضامین این دعا و توجه به مضامین آن با آمادگی حضور در پیشگاه حضور حق دانست و افزود: فراز به فراز این دعا مانند آبشار معرفت الهی بر روح تشنه امید است و تداوم در آن انسان را آماده می‌کند تا همان گونه که همه اولیا و بزرگان در صحرای عرفات ارتباط معنوی با رب العالمین را برقرار می‌کنند، ارتباط در انسان نیز ایجاد شود.

 

مدیر دفتر برنامه‌ریزی پژوهشی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران با بیان اینکه مقامات عرفانی از تنبه و توبه تا رسیدن به مقام رضا در این دعا گنجانده شده است، ادامه داد: هر عابد سالکی می‌تواند با استفاده از معارف این دعا، پله‌های این ارتباط را طی کند.

 

وی در ارتباط با علت توجه عموم مردم به دعای عرفه در روز عرفه خاطرنشان کرد: انسانی که می‌داند جداشده از حقیقت الهی است، به دعای عرفه توجه می‌کند تا ارتباط دوباره خود را با اصل خویش برقرار کند و هرکس با توجه وارد این دعا شود، در می‌یابد این همان گم‌شده‌ای است که دنبالش می‌گشت.

 

حجت‌الاسلام حصاری با اشاره به تعبیر «قرآن صاعد» در مورد دعاها، اضافه کرد: این ویژگی که به صورت معمول در مورد دعاها وجود دارد، به شکل ممتاز در مورد دعای عرفه صدق می‌کند.

 

وی اضافه کرد: دعا سطح فهم و درک ما را از مضامین قرآن شریف بیان می‌کند پس هرچه از گستره معرفتی بیشتری برخوردار باشد، ما عمق معرفتی بیشتری را در قالب دعا بیان می‌کنیم.

 

پایان پیام/

کد خبر 80926

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha