به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، فرماندار آذرشهر در جلسه کمیته نهضت مطالعه مفید این شهرستان، با اعلام این مطلب گفت: فرهنگ مطالعه و کتاب و کتابخوانی نباید فقط در کتابخانه های عمومی شهرها و یا برخی مراکز دهستانها خلاصه شود.
اسماعیل آذریان تصریح کرد : تجهیز و توسعه کتابخانه های مساجد و قرائت خانه های روستایی و محلات شهرها در گسترش فرهنگ مطالعه عمومی و دسترسی علاقه مندان به کتب مورد نظر بسیار موثر است.
فرماندار آذرشهر ادامه داد: بخشی از وظایف شهرداری ها ایجاد و احداث مراکز فرهنگی و حمایت و پشتیبانی از کتابخانه های عمومی شهرهاست که لازم است بخش فرهنگی شهرداری ها بیش از پیش فعال و بسترهای مطالعه عمومی را برای عموم شهروندان فراهم کنند.
رئیس کارگروه نهضت مطالعه مفید شهرستان آذرشهر، به دایرکردن نمایشگاه های عرضه کتاب در شهرها و حتی روستاها تاکید و اظهار کرد: گشایش نمایشگاه های کتاب علاوه بر اینکه انتخاب کتب مورد نظر را برای علاقه مندان تسهیل می کند باعث رونق خرید کتاب و فرهنگ مطالعه نیز می شود.
فرماندار آذرشهر در ادامه خاطر نشان کرد : مطالعه و آگاهی بیشتر روح و روان انسان را صیقل داده و موجب نشاط و شادابی شده و تفکر خواننده را بالا می برد.
وی ارتباط بیش از پیش مدارس با مراکز کتابخانه های عمومی و کانون های فرهنگی را از ابزار های مهم ترویج فرهنگ مطالعه کتب درسی و غیر درسی ذکر کرد و گفت: ارتباط در هر کاری می تواند تحقق آن را آسان کند.
در این جلسه مسئول کتابخانه های عمومی آذرشهر هم گفت: در حال حاضر در مخازن کتابخانه های عمومی این شهرستان در زمینه های مختلف حدود 126 هزار جلد کتاب وجود دارد.
محمد اسدزاده افزود: در سال 89 کتابخانه های عمومی شهرستان آذرشهر تقریبا 5 هزار نفر عضو فعال داشتند که این تعداد با افزایش نزدیک 30 درصدی در پایان مهر امسال به 6 هزار و 800 نفر رسیده است.
پایان پیام/
نظر شما