حجت الاسلام «رضا یزدانی» در گفت و گو با خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با بیان اینکه حوزه علمیه مجدالدوله که زمانی آیت الله محمدتقی آملی از ارکان اربعه حوزه علمیه تهران، مسئول آن بود و اکنون حجت الاسلام والملسمین یحیی عابدی زنجانی، تحصیلکرده حوزه های علمیه نجف اشرف و قم مسئولیت آن را برعهده دارد، حدود دو سال فعالیت رسمی نداشت، اظهار کرد: این حوزه علمیه قدیمی و اثرگذار پس از رفع شدن مشکلات پیشین و با استقرار تیم جدید مدیریتی، از نیمسال دوم تحصیلی سال 1397-98 کار خود را دوباره آغاز کرد.
معاون حوزه علمیه مجدالدوله افزود: آیین آغاز به کار دوباره حوزه علمیه مجدالدوله، دی ماه ۱۳۹۷ با حضور حجج اسلام والمسلمین عباس رفعتی، سخنگوی مدیریت حوزه های علمیه، محمدهادی رحیمی صادق، مدیر حوزه علمیه تهران و سیبویه، مدیر جدید حوزه علمیه مجد و جمعی از استادان و طلاب حوزه علمیه تهران برگزار شد و طی آن حکم مدیریت سیبویه توسط عابدی زنجانی به وی تقدیم شد.
وی تصریح کرد: حوزه علمیه مجدالدوله در ادامه فعالیت های علمی خود و با هدف احیای سابقه درخشان گذشته اش از همان روزهای نخست آغاز به کار مجدد فعالیت علمی و تحقیقاتی خود را شروع کرد و با پذیرش طلبه کلاس های درس آن نیز دایر شد.
یزدانی در ادامه گفت: حوزه علمیه مجدالدوله از میان علاقمندان برای تحصیل علوم دینی و حوزوی، برای سال تحصیلی 1398-99 طلبه می پذیرد و علاقهمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به دفتر این حوزه واقع در تهران، خیابان امام خمینی (ره)، نرسیده به میدان حسن آباد مراجعه کنند.
وی اضافه کرد: رویکرد حوزه علمیه مجدالدوله در دوره جدید مدیریتی حاکم بر آن تقویت توان علمی و تحقیقاتی طلاب است از این رو، افرادی می توانند مجوز نهایی پذیرش این حوزه را دریافت کنند که سابقه علمی خوبی داشته و بتوانند تمام وقت در کلاس های درسی و پژوهشی این حوزه شرکت کنند.
معاون حوزه علمیه مجدالدوله اضافه کرد: طبق رایزنی های انجام شده از حضور استادان برجسته و ممتاز برای تدریس در حوزه علمیه استفاده می شود، بنابر این، همه شرایط برای ارتقای سطح علمی طلاب در این حوزه آماده است.
یادآور می شود، آیت الله فضل الله نوری، از علمای برجسته حوزه علمیه تهران، در زمان حیاتش مردم دیندار را به راه اندازی مدارس علمیه جدید ترغیب می کرد و خود نیز در این راه پیش قدم شد و با ترغیب مجدالدوله که از متدینین معتمد و مورد وثوق مردم و دارای تمکن مالی بود، در محله سنگلج (حسن آباد فعلی) مسجد و مدرسه علمیه مجدالدوله را راه اندازی کرد.
این مسجد و مدرسه دارای چهار شبستان بزرگ، ۱۱حجره و کتابخانه و با حیاطی وسیع و زیبا هستند. جالب است بدانید در سال های اخیر درس خارج فقه آیت الله سید محمود هاشمی شاهرودی با حضور روحانیان و طلاب در مدرسه علمیه مجد تهران برگزار می شد.
نظر شما