مسجد "حجربن عدی" در صورت تامین بودجه به ساخت کتابخانه اقدام می کند

مسجد حجربن عدی در جنوبی‌ترین نقطه تهران واقع شده است که در صورت تامین بودجه مورد نیاز در راستای ایجاد تحولی فرهنگی در منطقه به ساخت کتابخانه ای به مساحت 100 مترمربع اقدام می کند.

خبرگزاری شبستان: زمین مسجد حجربن عدی در سال 1342 برای ساخت حسینیه خریداری شد و اعضای هیئت امنای حسینیه به دلیل کمبود بودجه قادر به پرداخت هزینه کامل زمین نبودند. صاحبان این زمین به شرط ساخت مسجد در این مکان و امتیاز نامگذاری مسجد به نام حجربن عدی، زمین را وقف کردند و پس از آن اهالی محل که از همدانی‌های مقیم تهران هستند کار ساخت مسجد را آغاز کردند. زمین مسجد دو هزار متر مربع مساحت دارد و بنای آن در دو طبقه و یک زیرزمین ساخته شده است.

 

حجت‌الاسلام سید محمد حسین نوری، امام جماعت مسجد حجربن عدی در معرفی ویژگی های این مسجد به خبرنگار شبستان گفت: سه باب مغازه موقوفه مسجد و زیرزمین برای تأمین هزینه‌های مسجد اجاره داده شده است.
 

وی با اشاره به خریداری مجدد یک باب مغازه موقوفه فروخته شده مسجد در سال‌های اخیر افزود: قبل از انقلاب یک باب از مغازه موقوفه مسجد برای تأمین مخارج ساخت مسجد توسط مسئولان مسجد فروخته شده بود، اما پنج سال پیش مغازه را خریداری و وقف مسجد کردیم.


وی از ساخت گنبد و گلدسته در سال 1386 با اعتبار 210 میلیون ریال خبر داد و افزود: هزینه ساخت گنبد و گلدسته مسجد از سوی خیرینی که بومی نیستند، تأمین شده است، چون مسجد در منطقه محروم جنوبی‌ترین نقطه تهران است و مردم منطقه از لحاظ مالی توان پرداخت هزینه‌ها را ندارند از مساعدت افراد خیر در تأمین نیاز مسجد استفاده می کنیم.


امام جماعت مسجد حجر بن عدی به امکانات موجود در مسجد پرداخت و اظهار کرد: آبدارخانه، خانه خادم، دفتر هئیت امنا، دفتر امام جماعت و شبستان خواهران و برادران بخش های مختلف مسجد را تشکیل می دهد. 


وی ساخت کتابخانه در این مسجد را از تحولات فرهنگی مسجد در سال جاری برشمرد و افزود: مسجد حجربن عدی فاقد کتابخانه است و به زودی با مساعدت شهرداری و با اعتبار 480 میلیون ریالی در طبقه دوم مسجد، کتابخانه‌ای به مساحت 100 متر مربع ساخته می شود و به محض تامین بودجه، قرارداد ساخت با پیمانکار منعقد می‌شود.


حجت الاسلام نوری گفت: برای تامین کتاب‌ و تجهیز کتابخانه با کتابخانه ملی رایزنی‌هایی صورت گرفته است کتاب هایی در زمینه‌های درسی، اعتقادی ـ دینی، سیاسی و آموزشی در اختیار علاقه مندان قرار بگیرد. 


وی درباره دیگر برنامه های در دستور کار این مسجد اظهار کرد: راه‌اندازی صندوق قرض الحسنه نیز از برنامه‌های آینده مسجد است و به محض تأمین بودجه، به اجرای آن اقدام می‌کنیم. همچنین ساخت درمانگاه خیریه و خریداری درب ورودی برای مسجد از دیگر برنامه‌های این مسجد است.


وی به تجهیز سرویس بهداشتی آقایان با اعتبار 140 میلیون ریال در سال 1388 اشاره و تصریح کرد: به دلیل کمبود بودجه، سرویس بهداشتی بانوان در اجرای این طرح قرار نگرفت.


حجت الاسلام نوری اعزام نیروهای مسجدی به جبهه‌های جنگ را از برنامه‌های مورد اهمیت مسجد در هشت سال دفاع مقدس دانست و افزود: شهید لکچدازانی از شهدای این مسجد است که از این مسجد به جبهه اعزام شد و برای این مسجد و اهلی محل افتخار آفرید. 


امام جماعت مسجد حجربن عدی به تشریح برنامه‌های فرهنگی مسجد در سال جاری پرداخت و افزود: تحت پوشش قرار دادن خانواده‌های بی‌سرپرست و معرفی آنها به کمیته امداد از طریق شورای محل و هیئت امنای مسجد و برگزاری کلاس‌های نهضت سوادآموزی برای ریشه‌کنی بی‌سوادی در دو نوبت و با عضویت 20 نفر در مقطع ابتدایی و برگزاری کلاس‌‌های آموزش قرآن  از جمله برنامه های فرهنگی این مسجد است.


حجت الاسلام نوری برگزاری کلاس های روخوانی قرآن، کلاس فوتبال، اردوهای زیارتی ـ تفریحی، برپایی جلسات آموزشی را موجب جذب کودکان، نوجوانان و جوانان به مسجد دانست. 


شایان ذکر است، مسجد حجربن عدی در منطقه یافت آباد و در مجاورت مساجد 14 معصوم (ع)، حضرت ابوالفضل (ع)، امیرالمومنین (ع) و صاحب الزمان (عج) واقع شده است.
  

پایان پیام/

 

کد خبر 8149

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha