احمد دلیر به خبرنگار خبرگزاری شبستان در فاروج گفت: استانداردهای مختلف فنی و حرفه ای چارچوبی برای ارائه آموزش (حرفه) به صورت سراسری در تمام کشور و سازمان های مرتبط است و این استانداردها شامل دسته بندی های مختلف با ویژگی های مختص به خود است.
مدیر مرکز فنی و حرفه ای شهرستان فاروج گفت: استانداردها به وسیله کارشناسان کشوری که در رشته مربوطه تخصص دارند تهیه و تنظیم می شود و به تائید سازمان آموزش فنی و حرفه ای کل کشور و هم چنین وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی می رسد.
وی با اشاره به اینکه این بار، شهرستان فاروج در حوزه ثبت استاندارد فنی و حرفه ای پیشگام بوده، بیان داشت: برای برند سازی نام زعفران فاروج، پیگیری هایی توسط کارشناسان مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان برای جذب کارآفرینان و استادان صاحب نظر در زمینه اصلاح کشت زعفران و تجاری سازی آن صورت گرفت که به موجب آن، استاندارد عنوان شده از سوی «رضا طیبی سه گنبد» و «دکتر حبیب الله فرخی» از کارشناسان سازمان فنی و حرفه ای تدوین و به سازمان ارسال شد.
دلیر، گفت: پس از تدوین این استاندارد ارسال آن به سازمان، در 16 تیرماه این استاندارد تایید شد و هم اکنون در فهرست استانداردهای سازمان آموزش فنی و حرفه ای قرار گرفته است.
سطح زیر کشت زعفران در شهرستان فاروج، قطب تولید این محصول در سطح استان خراسان شمالی به دو هزار هکتار رسیده و میزان عملکرد این محصول در هر هکتار در مزارع شهرستان 560 کیلو گرم گل است که از این مقدار 7 کیلوگرم سرگل برداشت می شود.
نظر شما