به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، « عقیل محمودی سفیدکوهی»، شامگاه سه شنبه ( 8 مرداد ماه) در دومین جشنواره فرهنگی اقتصادی هلو و شلیل در بایع کلا شهرستان نکا افزود: ایجاد صنایع تبدیلی مرتبط با تولیدات باغی و کشاورزی منطقه از نیازهای مهمی است که باید در دستور کار قرار گیرد.
وی اظهار کرد: بخش کشاورزی و زراعی و باغی شهرستان نکا دارای سالانه 35 هزار تن تولیدات مختلف است که بخشی از این محصولات به صورت دور ریز دور ریخته می شود که نیازمند صنایع تبدیلی هستیم.
معاون فرماندار نکا گفت: باغداران شهرستان نکا با دارا بودن رتبه اول تولید هلو و شلیل مازندران، سالانه 130 هزار تن هلو و شلیل تولید می کنند که 700 میلیارد تومان عایدی اقتصادی از تولید هلو و شلیل نکا دارد.
محمودی افزود: علاوه بر تولیدات باغی، در بخش هزار جریب شهرستان نکا هم دارای ظرفیت بالایی برای کشت گیاهان دارویی مانند گل محمدی، مریم گلی، گل گاو زبان و دیگر گیاهان دارویی هستیم که با ایجاد صنایع تبدیلی و فرآوری در این بخش می توانیم شاهد توسعه فراوان باشیم.
وی گفت: تولید120هزار تن مرکبات و بیش از هزار تن تمشک جنگلی از دیگر ظرفیت های اقتصادی نکا است که در اقتصاد استان و کشور تاثیرگذار است.
نظر شما