به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «امیر پروش»، امروز (پنج شنبه ۱۰ مرداد) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه آموزشگاه امیرکبیر از سال 87 کار خودش را آغاز کرد، گفت: بعد از آنکه از سازمان فنی و حرفه ای اخراج شدم و آموزشگاه تاسیس کردم و آموزشگاه به شکل خصوصی راه اندازی شد.
رئیس موسسه آموزشی «امیرکبیر» شیراز با اشاره به اینکه در سال 96 مجتمع آموزشی در تمام رشته های فنی، هنری و خدماتی با 50 رشته و 2 هزار و 500 حرفه راه اندازی شد، تاکید کرد: این موسسه در سه استان کشور فعال است و قرارداده های برون مرزی با عراق و عمان داریم.
وی با اشاره به اینکه «سینما مهارت» در این مجموعه راه اندازی شد و فستیوال جهانی فیلم و عکس کارآفرینی را به زودی راه اندازی خواهیم کرد، اضافه کرد: در روز ملی کارآفرینی و آموزش های مهارتی بعد از 10 سال سختی، سازمان فنی و حرفه ای تصمیم گرفت عملکرد این مجموعه را مورد توجه و ممیزی قرار دهد و از کارهای موسسه توسط وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تجلیل شد.
پروش با یادآوری این مطلب کهحدود 200 نفر بورس و استعدادیابی در مدت هشت ماه روی استعداد آنها کار کردیم و اکنون آنان به مخترعین بومی تبدیل شدند و اکنون به دنبال شتاب دهنده سخت افزاری هستیم، اظهارداشت:کشور عراق نیازمند نیروی کار است، اعزام نیروی مهارتی با زبان عربی به عراق در دستور کار قرار داده ایم.
وی با اشاره به اینکه 6 هزار و 500 نفر هنرجو در فصل گذشته آموزش دیدند، افزود: معرفی مهارت از سوی اصحاب رسانه باعث می شود که موضوع مهارت بهتر در جامعه جا بیفتد چرا که مهارت آموزی هدیه ماندگار به جوانان کشور است.
این کارآفرین برتر اظهارداشت: مدرک های سازمان فنی و حرفه ای قابلیت ترجمه دارد و بین المللی است و می توانند از آن در زمان اعزام نیروی کار به کشورهای دیگر استفاده کنند و از این رو توصیه می کنم جوانان به آموزش های مهارتی ورود پیدا کنند.
نظر شما