به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، «محمد زهرایی» امروز (یکشنبه 13 مرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به این که گروههای جهادی باید نهایت تخصص را داشته باشند؛ گفت:این گروه ها به دو دسته مهاجر و قشری تقسیم می شوند، گروه های جهادی مهاجر باید از بودجه فاصله بگیرند.
رئیس بسیج سازندگی کشور افزود: جهادگران باید واکنشی سریع به حوادث داشته باشند؛هم اکنون بخش عظیمی از افراد جذب گروههای جهادی و خدمترسان شده اند و مجمع جهادگران آموزش، نظارت و شکلدهی به این افراد را برعهده دارد.
زهرایی با بیان این که گروههای جهادی در صورت شبکه سازی میتوانند قدرت خود را افزایش دهند گفت: 12 هزار کارگروه جهادی در کشور فعال هستند که 740 گروه از آنها به صورت ویژه فعالیت میکنند، وظیفه بسیج سازندگی، گسترش دادن گروههای جهادی و سوق دادن آنها به سوی خدمت به دیگران است.
وی با اشاره به این که 3 هزار طلبه و روحانی در سیل وظایف خود را انجام دادند؛ ادامه داد:پیش از تشکیل برنامه بسیج و سپاه در سیل، 5 هزار و 300 گروه جهادی در مرحله نخست این اتفاق وهزار نفر نیز در مرحله دوم فعالیت داشتند؛ به طور کلی بالغ بر 100 هزار نفر در خدمترسانی به سیلزدگان فعال بودند.
رئیس بسیج سازندگی کشور با بیان این که 28 درصد فعالیت گروههای جهادی در بخش عمرانی است تصریح کرد: در محیطهای خانوادگی، دانشگاهها، دانشکدهها و اماکن عمومی باید امور جهادی افزایش یابد، جوانان باید ثبات قدم و عدم لغزش در این مسیر را اولویت امور جهادی خود قرار دهند.
نظر شما