خبرگزاری شبستان، گروه قرآن و معارف: حجت الاسلام «علی ملانوری» در بازدید از موزه ملی قرآن کریم، تبدیل موزه به مقصد برنامهها، همایشها و رویدادهای قرآنی را اقدامی ضروری دانست و گفت: موزه ملی قرآن کریم گنجینه ای از کلام پروردگار است و برای معرفی آثار آن در سطوح ملی و بین المللی باید برنامه ای جامع و مدون طراحی شود.
مدیرکل ارتباطات و هماهنگی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وظیفه سازمان میراث فرهنگی را حفاظت و صیانت از اموال منقول و غیر منقول و میراث معنوی برشمرد و اظهار کرد: با عنایت به اینکه قرآن در میان مسلمانان جهان از مقامی والا و جایگاهی بسیار ارزشمند برخوردار است، تمامی سازمان ها و نهادهای دولتی، عمومی و خصوصی مرتبط با قرآن، باید در توسعه موزه ملی قرآن کریم همراه و یاور سازمان میراث فرهنگی باشند.
حجت الاسلام ملا نوری با تاکید بر این که معاونت قرآن و عترت در کنار این موزه قرار دارد، نسبت به بازتعریف برنامه ها ی مشترک قرآنی به ویژه در حوزه های آموزشی و پژوهشی تاکید کرد.
وی افزود: با تبدیل موزه ملی قرآن کریم به مقصد برنامه ها و رویدادهای قرآنی، این موزه به جایگاه شایسته خود دست می یابد.
مدیر کل ارتباطات و هماهنگی معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد گفت: با توجه به تخصصی بودن موزه قرآن، تلاش دست اندرکاران سازمان میراث فرهنگی باید معطوف به افزایش قرآن و آثار تاریخی مرتبط از صدر اسلام تا امروز باشد تا مخاطبان پس از بازدید در جریان سیر تاریخی کتابت و هنرهای وابسته کلام پروردگار در طول ١٤٠٠ سال گذشته قرار گیرند.
وی در ادامه با تمجید از کارگاه های برگزار شده در موزه قرآن اعلام کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در آمادگی دارد تا در توسعه این فعالیت ها حمایت های لازم را انجام دهد.
به گزارش روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت الاسلام ملانوری در ادامه گفت: فعالیت های ارزشمندی در موزه ملی قرآن کریم انجام شده که امیدواریم این برنامه ها منجر به توسعه آثار قرآنی و برگزاری رویدادهای بین المللی شود.
در ابتدای این دیدار حجت الاسلام «لهراسبی»، مدیر کل موزه ملی قرآن کریم گزارشی از اهم برنامه ها و فعالیت های انجام شده ارائه کرد.
نظر شما