به گزارش خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، «منوچهر متکی» در نشست خبری «یازدهمین دوره آزمون سراسری حفظ کل قرآن کریم «ترنم وحی»» که امروز (چهارشنبه، 16 مرداد ماه 98) در محل موسسه کشوری مهد قرآن برگزار شد با اشاره به گوشه ای از فعالیت های این موسسه طی 27 سال فعالیت آن، گفت: بسیاری از مراجع معظم تقلید و علمای کشور مثل حجج اسلام قرائتی و فومنی مشوق فعالیت های موسسه کشوری مهد قرآن از ابتدای تاسیس تاکنون بوده اند. ما در ابتدای تاسیس موسسه خدمت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی رسیدیم و ایشان نیز با سخنان خود انگیزه زیادی به ما بخشیدند.
رئیس هیئت موسسه کشوری مهد قرآن با بیان اینکه همه دستاوردهای قرآن متصل به خواندن آن است همچنان که خود کلمه قرآن به معنای خواندنی است، اظهار کرد: قرآن خود را کتابی برای هدایت مردم و پرهیزکاران، شکست ناپذیر، فرقان و احسن الحدیث، مایه اندرز، بشارت، انظار، شفا و رحمت، پر برکت، نور، بزرگ، مجید، کریم و آسان معرفی کرده است.
وی با بیان اینکه موسسه کشوری مهد قرآن توانسته است طی 27 سال فعالیت خود حافظان بسیاری را در جای جای کشور تربیت کند، افزود: این موسسه بعد از مدتی فعالیت در زمینه حفظ قرآن کریم، کار در زمینه ترجمه و فهم این کتاب آسمانی را نیز آغاز کرد و بر اساس آن هزار کلمه پر تکرار در قرآن کریم شناسایی شد تا از این طریق افراد راحت تر بتوانند کل قرآن را ترجمه و تدبر کنند.
متکی ادامه داد: موسسه کشوری مهد قرآن یازده دوره آزمون ترنم وحی را با حمایت خیران برگزار کرده است.
وی افزود: ما سبک جدیدی را برای کار مشارکت خیرین در حوزه قرآن آغاز کردیم و خیران می توانند بانی حفظ یک، دو، سه یا چند جزء از قرآن یا کل قرآن کریم شوند.
رییس هیئت مدیره موسسه کشوری مهد قرآن با اشاره به مطالبه مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ کل قرآن در کشور، بیان کرد: هر چقدر همراهی خیران و مردم در تامین هزینه های این مسابقات و آزمون های قرآنی بیشتر شود، تحقق این هدف گذاری رهبر معظم انقلاب نیز سریع تر ممکن می شود.
وی با اشاره به برگزاری دوره حفظ سراسری قرآن کریم «ترنم وحی» در شهرستان های گلپایگان و خوانسار، خاطرنشان کرد: این دو شهر در حال تبدیل شدن به الگو در برگزاری مردم نهاد آزمون های ترنم وحی می شوند.
نظر شما