به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «محمد صادق معتمدیان» امروز (17 مرداد) در همایش رابط عمومی و رسانه استان با گرامیداشت یاد شهدای دیپلمات و شهید خبرنگار محمود صارمی و سردار شهید محمد ناصر ناصری در مزار شریف افغانستان، اظهار کرد: مشکلاتی که در این جلسه مطرح شد نشان می دهد که نیازمند تعامل همکاری بیشتر رسانه ها و روابط عمومی ها هستیم.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به نقش بی بدیل خبرنگاران به عنوان پل ارتباطی بین مردم و مسئولان، گفت: روابط عمومی ها نیز پل ارتباطی بین مسئولان و رسانه ها هستند.
معتمدیان با تاکید بر اینکه باید تا یکماه آینده سند توسعه روابط عمومی ها تدوین و اجرایی شود تا چشماندازی برای پویا تر شدن فعالیت روابط عمومی دستگاههای اجرایی استان باشد، افزود: یکی از مطالبات از مدیران دستگاه های اجرایی توجه به روابط عمومی ها خواهد بود و اگر روابط عمومی ها منفعل و انگیزه نداشته باشند زحمات مجموعه های مختلف نظام به هدر خواهد رفت.
وی با اشاره به تفاوت فعالیت و انگیزه در خراسان جنوبی نسبت به استان های دیگر، ادامه داد: خبرنگاری شغلی سخت و زیان آور است که مشکلات بسیاری دارند و تلاش می شود در حد مقدورات کمک کنیم.
استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه نگاه ما به رسانه های استان، یک نگاه حاکمیتی بدون مرزبندی است، گفت: سیاست ما تعامل حداکثری با رسانه ها است و نقد منصفانه را می پذیریم اما تخریب خط قرمز ما است.
معتمدیان با اشاره به اینکه در شرایط فعلی سیاست ما توسعه همه جانبه استان است، افزود: خراسان جنوبی بیش از 9 درصد از مساحت کشور را دارد اما به نسبت منابع و ظرفیت ها و پتانسیل استان به توسعه نرسیدم و باید سرعت توسعه استان را افزایش دهیم و نقش رسانه ها در این زمینه بسیار برجسته است.
وی با بیان اینکه در بحث اطلاع رسانی که یکی از وظایف رسانه ها است وضعیت خوبی و نمره ارزیابی قابل قبولی میدهیم، ادامه داد: در بحث اطلاع رسانی به موقع، شفاف، مستند و دقیقی که منجر به تنویر افکار عمومی و رفع شبهات و شایعات شود رسانهها می توانند نقش آفرینی داشته باشند.
استاندار خراسان جنوبی به مطالبات خود از رسانه ها اشاره کرد و گفت: در بحث تبیین شرایط استان و اهداف و سیاست های اجرایی دولت و نظام، معرفی توانمندی و ظرفیت ها، تبیین مشکلات واقعی استان و تحلیل وضعیت موجود و آینده پژوهی در بخش های مختلف نیازمند کار فعال تر و عمق رسانه ها هستیم.
معتمدیان افزود: پیش نویس سند توسعه رسانه های استان از مطالبات خبرنگاران است که امیدواریم بزودی نهایی شود.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در بحث ارائه خدمات آموزشی به خبرنگاران باید از ظرفیت ملی و استانی استفاده کنیم، ادامه داد: باید خبرنگاران را آموزش حرفه ای دهیم و این بحث از موضوعات جدی است که باید اجرا شود.
وی از برگزاری جشنواره ملی پدر علم ارتباطات ایران دکتر معتمدنژاد در خراسان جنوبی خبر داد و افزود: یکی از مطالبات ما این است که استان ناشناخته خراسان جنوبی و ظرفیت های آن را در سطح کشور معرفی کنیم.
معتمدیان با اشاره به ثبت آثار تاریخی استان در سطح ملی و جهانی و ظرفیت های گردشگری این منطقه، تاکید کرد: باید کم کاری که در گذشته نسبت به معرفی استان صورت گرفته در برنامه ای مدون و زمان بندی شده جبرران کنیم.
استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه در شرایط فعلی هیچ اولویتی مهمتر از توسعه استان نداریم، افزود: برای برون رفت از مشکلات پایه اساسی توسعه استان مباحث فرهنگی است و اگر توجه به این مهم نشود پیشرفتی نخواهیم داشت لذا در بخش های مختلف توسعه خراسان جنوبی مستلزم این است که اقدامات فرهنگی انجام شود و تدوین بسته پیوست فرهنگی در بحث گردشگری استان در شورای فرهنگ عمومی به تصویب رسیده است و بزودی شاهد تدوین این سند خواهیم بود.
معتمدیان با اشاره به موضوعات اولویت دار استان است، تصریح کرد: بحث مرز و تجارت بین الملل از پیشراه های خراسان جنوبی است و نگاه فرصت محور به مقوله مرز داریم و تاکنون اتفاقات خوبی در این زمینه افتاده است.
وی به مرز استان خراسان جنوبی با کشور افغانستان اشاره و ادامه داد: باید توجه کشور را به ظرفیت ها مرز افغانستان جلب کنیم و سال 96 مرز ماهیرود بیش از 35 درصد صادارات ایران به کشور افغانستان را به خود اختصاص داده است و صادارات ایران به 27 کشور اروپایی در سال 2018 زیر یکی میلیارد دلار بوده اما در مرز ماهیرود نزدیک یک میلیارد دلار صادارت به افغانستان داشته ایم.
استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه نقش استان در صادارات به افغانستان باید در برنامه ریزی ها مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: نقش صادارات دستگاه های استانی بسیار ناچیز است و این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد.
به گفته وی برای اولین بار در سطح کشور مهرماه سال جاری نمایشگاه توانمندهای استان خراسان جنوبی در مزار شریف برگزار خواهد شد و سپس این نمایشگاه نیز در کابل برپا میشود.
معتمدیان با اشاره به اینکه اگر امکان توسعه در بخش های تولیدی استان نداریم به دلیل نداشتن بازار است، گفت: بازارهای بکر افغانستان، پاکستان و عراق که در سیاست گذاری خود دنبال میکنیم.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه تمرکز ما بر محصولات کشاورزی مزیت دار استان است، ادامه داد: خراسان جنوبی نخستین تولیدکننده زرشک در جهان است اما کمتر از 10 درصد فرآوری محصولات در استان انجام میشود و بیشتر عواید آن در اختیار دلالان قرار میگیرد همچنین بیش از 800 نوع گیاه دارویی در استان وجود دارد که عمدتا خام فروشی میشود لذا برندسازی، تجاری سازی، ایجاد صنایع فرآوری و بسته بندی این محصولات در دستور کار است.
وی با اشاره به اینکه در بحث صنایع دستی و گردشگری در استان جاذبه های طبیعی بسیار جداب و دیدنی وجود دارد که باید به کشور معرفی شوند، افزود: در بحث انرژهای تجدید پذیر بادی و خورشیدی ظرفیت بسیار خوبی در استان داریم لذا این بخش را توسعه می دهیم و در حال حاضر اقداماتی در این راستا آغاز شده است.
استاندار خراسان جنوبی گفت: هدف ما از سفرهای شهرستانی دیدارهای مردمی است و باید دیوار بین مردم و مسئولان برداشته شود تا به راحتی مسائل و مشکلات خود را مطرح کنند و از برکات این سفرها توجه به ظرفیت ها مناطق مختلف و پیگیری مطالبات مردم است.
وی با تاکید بر اینکه میز خدمت رسانی را از داخل اتاق های بسته به شهرستانها و بین مردم بردیم و تلاش می کنیم با جذب اعتبارات مناطق کم برخودار توجه کنیم، عنوان کرد: سفرهای شهرستانی سبب عدالتمحوری در توزیع امکانات خواهد شد.
معتمدیان با بیان اینکه حضور مقامات ملی در خراسان جنوبی برای معرفی استان در دستور کار است، گفت: استان خراسان جنوبی با شاخص های استانهای برخوردار فاصله دارد لذا برای توسعه استان باید از همه ظرفیت های دولت و نظام استفاده کنیم.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه سفر جهانگیری معاون اول رئیس جمهور به استان خراسان جنوبی و رئیس جمهوری و رهبری که تکمیل کننده همه سفرها است در دستور کار قرار است، افزود: جذب اعتبارات ملی در دستگاه های اجرایی استان نسبت به سنوات گذشته افزایش یافته است.
وی آب را یکی از مهمترین موضوعات و مطالبات مردمی دانست و ادامه داد: در سال گذشته کمتر از 30 میلیارد تومان اعتبار برای موضوع آب در استان وجود داشت اما در یک ماه گذشته 55 میلیارد تومان اعتبار در بخش آب و فاضلاب استان اختصاص یافته و به دنبال مدلی چند ضلعی هستیم که تا دو سال آینده موضوع کم آبی استان برای همیشه تمام شود.
معتمدیان با اشاره به اینکه 400 میلیارد تومان برای تکمیل 37 مجتمع آبرسانی استان که بیش از 65 درصد پیشرفت فیزیکی دارند نیاز است، افزود: پروژه بیرجند به قاین نیز یکی از مطالبات به حق مردم است و تا هفته دولت سال آینده این پروژه مهم به اتمام خواهد رسید.
استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: سند سازگاری با کمبود آب تدوین شده و در این سند به هیچ عنوان نقش بخش کشاورزی کم نشده بلکه سیاستهای خود را تغییر دادیم.
وی با بیان اینکه کسانی که در فضای مجازی در پی تفرقه افکنی با هویت های پنهان و جعلی هستند، اهداف دشمن را عملیاتی می کنند، گفت: افرادی که به دنبال دوقطبی سازی و تفرقه افکنی در جامعه هستند، خواسته یا ناخواسته در زمین دشمن بازی می کنند و امروز دشمن به دنبال تفرقه افکنی و ناکارآمد جلوه دادن حاکمیت جمهوری اسلامی است.
نظر شما