«محسن شکرنابی» در گفت وگو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با اعلام برگزاری مسابقه سراسری «تجلی امامت در پرتو غدیر»، اظهار کرد: شورای فرهنگی و بسیج مسجد جامع غدیر خم همزمان با یک هزار و چهار صد و سی امین سال وقوع حادثه غدیر خم و در راستای آشنایی بیشتر آحاد جامعه بویژه نسل جوان با فرهنگ غدیر و نیز جهت آمادگی و زمینه سازی ظهور امام زمان(عج)، این مسابقه را به صورت سراسری و اینترنتی از زیارت غدیریه در کلام امام هادی(ع) برگزار می کند.
مسئول شورای فرهنگی مسجد جامع غدیر خم تصریح کرد: این مسابقه سراسری دارای 18 سوال چهارگزینه ای است که شرکت کنندگان باید متن جزوه آن را در کانال ایتا(@masjed_ghadirkhom) و سایت مسجد جامع غدیر خم به نشانی((www.masjedeghadier.ir مطالعه و پس از یافتن پاسخ های صحیح با مراجعه به لینک اینترنتی مسابقه پاسخ سوالات را ارسال کنند.
وی اضافه کرد: شرکت کنندگان در مسابقه اینترنتی زیارت غدیریه در کلام امام هادی(ع) تا پایان روز شنبه، 26 مرداد ماه جاری فرصت دارند تا به کانال ایتا و نیز سایت مسجد در این مسابقه مراجعه و برای شرکت، اقدام کنند. اسامی برگزیدگان مسابقه روز 29 مرداد ماه همزمان با عید غدیر خم اعلام می شود.
مسئول شورای فرهنگی مسجد جامع غدیر خم ادامه داد: ۸۰ جایزه نقدی برای برگزیدگان در نظر گرفته شده است که برای ۱۰ نفر اول هر نفر ۱۰ میلیون ریال، برای ۱۰ نفر دوم هر نفر ۸ میلیون یال و برای۱۰ نفر سوم هر نفر ۶ میلیون ریال و همچنین برای ۵۰ نفر بعدی هر نفر ۳ میلیون ریال جایزه نقدی در نظر گرفته شده است.
بنا بر این گزارش، مسجد جامع غدير خم كه تا سال ٨٣ به نام مسجد جامع ضرابخانه ناميده مي شد، در محله ضرابخانه واقع است. اين مسجد در سال ١٣٥٠ با زيربناي ۵۰۰ متر مربع ساخته شد و در اوایل سال ١٣٥٧ با تلاش های آيت الله سيد جلال مجد هاشمي؛ امام جماعت این مسجد و همت نمازگزاران و افراد خيّر محله با زيربناي بيش از دو هزار مترمربع به طور كلي تجديدبنا شد، كه آن شامل شبستان بزرگ و دو طبقه ساختمان و زيرزمين جهت استقرار كتابخانه، كلاس هاي قرآن، امور فرهنگي و دفتر است.
در سال ١٣٨٠ برای افزايش فضاي شبستان مسجد و گسترش فعاليت هاي فرهنگي این مسجد در چند فاز تجديد بنا شد و طي نقشه اي جامع، كتابخانه با دو سالن قرائت برادران و خواهران، سالن كنفرانس، سالن ويژه مراسم، شبستان مردانه وسیع تر، شبستان زنانه در طبقه دوم، صندوق قرضالحسنه، كلاس هاي آموزشي براي واحد قرآن و عترت، اتاق هايي برای بسيج برادران و خواهران، دفتر مسجد، دفتر امام جماعت، محل سكونت خادم و… پيش بيني شد.
یادآور میشود؛ مسجد جامع غدیر خم در تهران، خیابان پاسداران، خیابان شهید کشوری (نگارستان هشتم) خیابان مسجد واقع است.
نظر شما