دشمن گاهی در لباس قومیت گرایی اقدام می کند

قائم مقام رئیس کل دادگستری خوزستان، اظهار داشت: در جریان انتخابات، اگر هدف رأی دهنده، انتخاب یک نفر هم قبیله ای صرفنظر از توانمندی ها و تعهدات وی باشد، طالب و مطلوب هر دو به خطا رفته اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، مجید یوسفی، قائم مقام رئیس کل دادگستری استان خوزستان، امروز(19 آبان) در مراسم تودیع و معارفه رئیس دادگستری و دادستان عمومی شهرستان اندیمشک گفت: در آستانه انتخابات شرایط خاصی از بعد داخلی و خارجی بر کشور حاکم می شود که ممکن است این انتخابات را مورد هجمه قرار دهد.

 

وی خاطر نشان کرد: مسلماً هدف از شرکت در انتخابات رسیدن به عدالت، امنیت و اقتصاد پایدار است، انتخاباتی که سرآغازش با نامیدی برای دشمنان و پایانش با امیدواری ایران ختم می شود.

 

وی با مروری بر تحولات کشور در عرصه سیاسی، ادامه داد: همه مستحضر هستیم که جنگ تحمیلی هشت ساله علیه ایران توسط دشمن همسایه و با حمایت دشمنان غربی و تحریم های همه جانبه علیه ایران، همه به قصد به زانو در آوردن نظام جمهوری اسلامی بوده است.

 

یوسفی، با بیان اینکه دشمن پس از ناکامی در قدرت سخت به سوی جنگ نرم قدم برداشته و راهبرد فشار از بیرون و تغییر از درون را اعمال می کند، افزود: از حادثه کوی دانشگاه تا فتنه سال 88، همه حکایت از ناتوانی دشمن در جبهه جنگ سخت دارد.

 

وی یاد آور شد: پروژه های نافرمانی مدنی، نبرد رسانه ای، همه و همه حکایت از این دارد که کشور به اوج قدرت و دشمن به اوج ذلت رسیده، اگرچه جای پیشرفت هنوز بسیار است.

 

قائم مقام رئیس کل دادگستری استان خوزستان، تصریح کرد: مهم ترین تلاش دشمن در عرصه جنگ نرم، ایجاد تشکیک و القای ناکارآمدی نظام و مسئولان و ناتوانی مردم در اداره کشور است.

 

وی با بیان اینکه ممکن است هنگام یا بعد از انتخابات دشمن بخواهد مشکلاتی ایجاد کند، بیان داشت: این مشکلات گاهی در لباس قومیت ایجاد می شود که اگر این مسیر را طی کنیم، راه نادرستی رفته ایم.

 

وی با اشاره به اینکه در جریان انتخابات، اگر هدف رای دهنده، انتخاب یک نفر هم قبیله ای صرفنظر از توانمندی ها و تعهدات وی باشد، طالب و مطلوب هر دو به خطا رفته اند، اضافه کرد: دشمن روی همین مسائل دست می گذارد و اگر خدای ناکرده نمایندگان منتخب افرادی باشند که به سمت قدرت و ثروت متمایلند، مردم باید هزینه آن را پرداخت کنند.

 

یوسفی، با تاکید بر انتخاب برترین ها از حیث تقوا، توانمندی ها و التزام به ولایت فقیه و جمهوری اسلامی، عنوان کرد: ما نیز به عنوان دستگاه قضایی وظایفی به عهده داریم.

 

وی توضیح داد: اقدامات پیشگیرانه در جهت جلوگیری از ناامنی ها، نظارت کامل بر هزینه های انتخاباتی از جهت عدم استفاده از اموال معمولی و دولتی و پیشگیری از اختلافات و تنش های قومی، از وظایف دستگاه قضایی و نیروی انتظامی در طول برگزاری انتخابات است.

 

وی با بیان اینکه مطمئناً ملت ایران همان طور که در آزمون های سخت موفق شدند، در این آزمون نیز سربلند خواهند شد، تأکید کرد: اگر بتوانیم متصف به اخلاق اسلامی شویم، قطعاً جایگاهمان در دل مردم بیشتر خواهد شد.

 

قائم مقام رئیس کل دادگستری استان خوزستان، افزود: در راستای صیانت از آرای مردم و در جهت جلوگیری از تخلفات انتخاباتی نظارت کامل صورت خواهد گرفت، همچنین شعب ویژه دادسرا و دادگاه نیز برای این کار اختصاص داده می شود.

 

وی تصریح کرد: ارتباط قاضی با مردم ایرادی ندارد و آنچه قاضی از آن نهی شده، ارتباط با مردم نیست بلکه ارتباط با افرادی است که قصد سوء استفاده از موقعیت وی را داشته که در این مورد، قضات باید هوشیار باشند.

 

در ادامه این مراسم علی غیاثوند، رئیس جدید دادگستری شهرستان اندیمشک و دادستان سابق این شهرستان اظهار داشت: نظارت بر آرای محاکم، ساماندهی شعب اجرای احکام، نشست با بزگان عشایر و ساماندهی آنان، پیشگیری از وقوع جرایم احتمالی و رفع تصرف از 700 هکتار از اراضی ملی، از اقدامات صورت گرفته در دادسرای این شهرستان است.

 

وی با بیان اینکه به رغم مشکلات موجود در دادسرا اعم از کمبود نیرو و حجم بالای پرونده ها، این دادسرا به عنوان دادسرای نمونه استان معرفی شد، از دادستان جدید این شهرستان خواست تا با نظارت بر کار مسئولان ادارات، از اتلاف و حیف و میل امئال بیت المال پیشگیری کند.

 

نعمت الله بهروزی، رئیس سابق دادگستری اندیمشک، نیز خاطر نشان کرد: خوشبختانه در دادگستری اندیمشک فضایی صمیمانه حاکم است که نشانه بالندگی کارکنان این دادگستری است.

 

وی ادامه داد: آنچه موجب نگرانی است، شکنندگی در بحران هاست که امیدوارم با درایت رئیس دادگستری و دادستان جدید این شهرستان، اندیمشک از این مرحله نیز با سربلندی عبور کند.

 

احمد قهرمانی، دادستان جدید دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان اندیمشک نیز تصریح کرد: اگر قانون را بدون توجه به حواشی، برای همه به صورت یکسان اجرا کنیم، به اجرای عدالت نزدیک شده ایم.

 

وی یادآور شد: به لطف خداوند، امنیت در کشور و شهرستان وجود دارد و باید عواملی که این نعمت را در معرض خطر قرار می دهند، شناسایی و از رفتارهای آنان جلوگیری شود.

 

وی با بیان اینکه عوامل تهدید کننده امنیت در این شهرستان شناسایی و راهکارهای مبارزه با آن در دستور کار قرار گرفته است، اضافه کرد: وظایف دادستان جز با همکاری سایر مسئولان انتظامی، انتظامی و اجرایی، قادر به اجرای وظایف خود نیست.

 

دادستان جدید دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان اندیمشک، تأکید کرد: امروز، سیاست مبارزه با جرم، سیاست شکست خورده ای است و باید جای خود را به سیاست پیسگیری از وقوع جرایم بدهد.

 

لازم به ذکر است، در پایان این مراسم با تقدیر از زحمات نعمت الله بهروزی رئیس سابق دادگستری اندیمشک، علی غیاثوند(دادستان سابق دادسرای عمومی و انقلاب اندیمشک) به عنوان رئیس جدید دادگستری و احمد قهرمانی به عنوان دادستان جدید این شهرستان معرفی شدند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 82203

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha