مجسمه های بزرگ سرامیکی قابلیت نصب در فضای شهری را دارد

امید قجریان گفت: سرامیک معاصر ایران این قابلیت را دارد که مجسمه های بزرگ از آن ساخته شود و این مجسمه ها و خانه های سرامیکی در فضاهای شهری نصب و به نمایش عمومی دربیایند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، نشست بررسی نقاط ضعف و قوت و نحوه انتخاب آثار دهمین دوسالانه ملی سفال معاصر ایران و نشست "خانه سرامیکی" در آخرین روز همایش دوسالانه سفال پنجشنبه 19 آبان ماه در موزه هنر امام علی (ع) برگزار شد.

 

در آخرین روز همایش دوسالانه سفال امید قجریان درباره خانه سرامیکی سخنرانی کرد.

 

قجریان با اشاره به انجام طرح خانه سرامیکی در قشم گفت: این طرح تیرماه سال جاری در قشم اجرا شد و نشان داد که سفال معاصر ایران قابلیت ساخت آثار در اندازه های بزرگ را دارد.

 

وی در ادامه گفت: خانه سرامیکی در مرحله کودکی و اولیه است و می تواند بین سرامیک و معماری پل بزند.

 

قجریان با تاکید بر توجه به موضوعات زیبایی شناختی و بصری در زمینه سرامیک گفت: سرامیک معاصر ایران این قابلیت را دارد که مجسمه های بزرگ از آن ساخته شود که هم ارزان تر است و هم مقاومت مکانیکی دارد و این مجسمه ها و خانه های سرامیکی می تواند در شهرهایی مثل تهران نصب شود.

 

وی افزود: طرح خانه سرامیکی تیرماه به صورت آزمایشی در مرکز بین المللی رشد قشم انجام شد و موفق بود.

 

نشست بحث و گفت و گو درباره نقاط ضعف و قوت و نحوه انتخاب آثار آخرین برنامه همایش دهمین دوسالانه ملی سفال معاصر ایران بود که با حضور دبیران و داوران برگزار شد.

 

در این نشست بهزاد اژدری؛ دبیر دهمین دوسالانه ملی سفال معاصر ایران، هیربد همت آزاد؛ دبیر اجرایی دوسالانه، فرزاد فرجی، فریده تطهیری مقدم و رضا تائبی از اعضای هیات انتخاب به سوالات هنرمندان سفال پاسخ دادند.

 

بهزاد اژدری؛ دبیر دوسالانه گفت: در این دوره شورای سیاستگذاری از هنرمندان سفال و اعضای انجمن تشکیل شد و همه برنامه ریزی ها توسط این شورا انجام شد.

 

اژدری ادامه داد: ثبت نام و ارسال اینترنتی آثار بسیاری از امور را تسهیل و تسریع کرد و هنرمندان از نقاط مختلف به راحتی امکان ثبت نام و ارسال آثار را داشتند و هر چند این شیوه اشکالاتی هم داشت اما به هر حال می بایست به این سمت رفت.

 

اژدری با اشاره به رشد کمی و کیفی آثار در دهمین دوسالانه سفال گفت: داوری دوسالانه امری شناور و نسبی است و نمی تواند مطلق باشد.

 

اکسپوی دهمین دوسالانه ملی سفال معاصر ایران ‌٢١ تا ‌٢٩ آ بان ماه در موزه هنر امام علی (ع) و فرهنگسرای کومش سمنان برگزار می‌شود.

 

فروش آثار دهمین دوسالانه ملی سفال از روز شنبه ‌٢١ آبان ماه در موزه هنر امام علی (ع) و فرهنگسرای کومش سمنان آغاز می‌شود.

 

بهزاد اژدری ؛ دبیر دهمین دوسالانه ملی سفال معاصر ایران درباره برگزاری اکسپو گفت: به منظور حمایت هنرمندان سفال ضرورت دارد که برنامه‌ها و اکسپوهایی برای فروش آثار هنرمندان سفال طراحی و برگزار شود و به همین جهت در دهمین دوسالانه ملی سفال معاصر ایران ، اولین اکسپوی سفال برگزار می‌شود.

 

وی ادامه داد: تا کنون کمتر فرصت‌ها و برنامه‌هایی برای فروش آثار سفال وجود داشته است در حالی که آثار سفال کاربردهای متعدد و مختلفی دارد و هم در فضاهای شهری و هم مراکز و نهادهای مختلف می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد و یا از سوی مجموعه داران و موسسات خصوصی خریداری شود.

 

رییس انجمن هنرمندان سفالگر ایران با تاکید بر ضرورت برگزاری اکسپو و برنامه‌هایی برای فروش آثار سفال گفت: انجمن هنرمندان سفالگر ایران برنامه‌هایی را بر فروش آثار هنرمندان سفالگر برنامه‌ریزی و اجرا می‌کند.

 

بنابر گزارش ستاد خبری دهمین دوسالانه ملی سفال معاصر ایران، اژدری افزود : اولین اکسپوی سفال ممکن است نقاط ضعفی داشته باشد اما ضرورت دارد که این حرکت آغاز شود تا به مرور تقویت شود و بر فروش آثار سفال تاثیر بگذارد. در این دوره برای فروش آثار تعامل‌هایی با نهادها و مراکز و سفارتخانه ها صورت گرفته است.

 

اکسپوی دهمین دوسالانه ملی سفال معاصر ایران ‌٢١ تا ‌٢٩ آ بان ماه در موزه هنر امام علی (ع) و فرهنگسرای کومش سمنان برگزار می‌شود.

 

دهمین دوسالانه ملی سفال معاصر ایران که از ‌٢٢ مهرماه در موزه هنر امام علی (ع) و فرهنگسرای کومش سمنان آغاز شده است تا ‌٢٩ آبان ماه ادامه دارد.
 

 

پایان پیام/

کد خبر 82299

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha