موازی‌کاری دستگاه‎ها بزرگترین مشکل در تولید فیلم‎های دینی است

رضوانی گفت: موازی‌کاری دستگاه‎ها بزرگترین مشکل در تولید فیلم‎های دینی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «محمدکاظم رضوانی» در نشست خبری سی و دومین جشنواره فیلم های کودک و نوجوان که امروز (چهارشنبه 30 مرداد) در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم برگزار شد، گفت: امسال سومین دوره ای است که جشنواره در قم برگزار می شود. سیاست وزارت ارشاد بر توسعه زیرساخت های برگزاری جشنواره فیلم استوار است.


رئیس اداره سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم افزود: از دو ماه پیش جلسات برای برگزاری این جشنواره آغاز شده و انجمن سینماگران استان نیز جلسه ای برای انتخاب سینما برای این جشنواره برگزار کرد که سه سینما آمادگی خود را اعلام کردند و سرانجام سینما کانون برگزیده شد.


وی اختصاصی بودن سینما کانون به فیلم کودک و نوجوان را عامل این انتخاب برشمرد و تصریح کرد: شعار اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی «ایران فقط تهران نیست» به شمار می آید و بر این اساس در سال های اخیر جشنواره های مختلفی در سراسر کشور برگزار شده است.


رضوانی اظهار داشت: مراسم افتتاحیه این جشنواره فردا پنجشنبه ساعت 10 با حضور کودکان و نوجوانان 10 مرکز پرورشی آغاز خواهد شد و از بعدازظهر فردا تا روز دوشنبه 10 فیلم در دو سانس اکران می شود.


وی با اشاره به بین المللی بودن جشنواره ادامه داد: قیمت بلیت فیلم ها 5 هزار تومان اعلام شده تا خانواده ها بتوانند با کمترین مبلغ به تماشای فیلم ها بپردازند. همچنین در حاشیه برگزاری جشنواره، کارگاه های آموزشی و نقد و بررسی فیلم برگزار می شود.


رئیس اداره سینمایی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد که داوری این جشنواره بر اساس طرح پروانه های فیروزه ای ارائه شده از سوی بنیاد فارابی توسط 20 تن از دانش آموزان برگزیده و آموزش دیده انجام می گیرد.


وی از راهیابی فیلم سرزمین سبز از قم به بخش مسابقه خبر داد و گفت: خیزش های و رویش های جدیدی در بخش فیلم در سراسر کشور راه افتاده است. همچنین طرح اکران سیار فیلم ها را در بخش های مختلف استان پیگیری کرده و چند روز پیش فیلم آهوی پیشانی سفید 3 را در قنوات اکران کردیم.


رضوانی افزود: انجمن سینمای جوان کشور طرحی با عنوان «رویای کودکان سیل زده را بسازیم» دنبال کرده تا فیلم های جشنواره در برخی از این مناطق اکران شود.


وی از بی توجهی به رده بندی سنی در سینما انتقاد کرد و خاطرنشان ساخت: برخی فیلم ها نظیر شبی که ماه کامل شد، با روحیه کودکان و نوجوانان نمی سازد و بر این اساس توصیه می شود که این قشر از دیدن این فیلم خودداری کنند اما خانواده ها کودکان خود را به همراه می برند که متاسفانه بر روحیه آنان تاثیر می گذارد.


این مسئول اداره ارشاد ادامه داد: برخی فیلم های بزرگسال نیز با اضافه کردن چند صحنه مرتبط به کودکان و نوجوان به عنوان ژانر این قشر معرفی می شود در حالی که این ژانر کاملا تخصصی است.


وی درباره خلأهای موجود در فیلم های دینی گفت: متاسفانه موازی کاری دستگاه های برای تهیه فیلم های دینی بزرگترین مشکل به شمار می آید و امیدواریم این دستگاه ها هماهنگی بیشتری داشته باشند تا فیلم های فاخری در این زمینه تولید شود.

کد خبر 823265

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha