«علی قربانی» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به حذف چهار صفر از پول ملی گفت: برخی از کشورها در دنیا حذف صفر از پول ملی شان را انجام داده اند، آن هم به دلیل حجم نقدینگی و کاهش ارزش پول ملی شان که اتفاقا موفق نیز بوده اند و تجربه آنها می تواند برای سایر کشورها که در چنین موقعیتی قرار دارند، راهگشا باشد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما معتقدیم برای حذف چهار صفر یک سری الزامات و بسترهایی باید آماده شود. در ابتدا باید دولت لایحه آن را تهیه و سپس مجلس تصویب کند و برای اجرا به دولت ابلاغ شود.
قربانی ادامه داد: در حال حاضر دولت لایحه حذف چهار صفر را تدوین کرده است و قرار است به زودی به مجلس ارایه دهد. حذف چهار صفر در کوتاه مدت می تواند هم از لحاظ روانی و هم سهولت در مبادلات به بهبود وضعیت اقتصادی کشور کمک کند ولی اثرات آنچنانی در بحث رونق تولید و رونق اقتصادی کشور نخواهد داشت.
نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برای اینکه ما در کشور رونق اقتصادی داشته باشیم، باید در درجه اول تولید ناخالص ملی مان را افزایش دهیم و رشد اقتصادی را بالا ببریم و در کنار آنها نابرابری ها را در جامعه کاهش دهیم که همه این عوامل منجر به بهبود توسعه و رونق اقتصادی در کشور شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر فضای مجلس برای همراهی دولت برای حذف چهار صفر فضای مساعد و مناسبی است، گفت: مجلس برای حل مشکلات اقتصادی کشور و همچنین بهبود وضعیت معیشتی مردم هر جا که نیاز به اصلاح ساختارها باشد با دولت همراهی می کند و امیدواریم حذف چهار صفر بتواند اثرات روانی و همچنین باعث سهولت در مبادلات شود.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: البته ما معتقدیم در کنار حذف چهار صفر باید اصلاحات ساختاری دیگری نیز در قوانین ایجاد شود تا بتوانیم شاهد رونق اقتصادی در کشور باشیم./
نظر شما