بهره‌مندی کتابخانه دولتی روسیه از ۲۷ هزار عنوان کتاب فرهنگ و ادبیات ایران

رییس مرکز ادبیات شرق کتابخانه دولتی روسیه با یادآوری جایگاه ایران در ادبیات جهانی، سهم فرهنگ و ادبیات ایران را از ذخیره فرهنگی این کتابخانه در دو بخش کتاب و مطبوعات قریب به ۲۷ هزار عنوان دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «قهرمان سلیمانی»، رایزن فرهنگی ایران در فدراسیون روسیه در جریان بازدید از مرکز ادبیات شرق کتابخانه دولتی روسیه و بخش‌های مختلف آن با خانم «مارینا میلانیا»، رییس این مرکز دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

خانم «میلانیا»، ارتباط با رایزنی فرهنگی ایران در روسیه را برای مرکز ادبیات شرق کتابخانه دولتی روسیه امری لازم دانست و همکاری‌های این نمایندگی و کتابخانه را مثبت ارزیابی کرد.

 

رییس مرکز ادبیات شرق کتابخانه دولتی روسیه با یادآوری جایگاه ایران در ادبیات جهانی، سهم فرهنگ و ادبیات ایران را از ذخیره فرهنگی این کتابخانه در دو بخش کتاب و مطبوعات قریب به 27 هزار عنوان دانست که لازم است این بخش تقویت و آثار جدیدی به آن اضافه شود.

 

سلیمانی هم در سخنانی، کتابخانه را نماد خردمندی، همدلی و همراهی و نبوغ بشری دانست و گفت: کتابخانه‌هایی که در قلمرو ادبیات شکل می‌گیرد، زیبایی‌ها و تنوعات جوامع بشری را به درستی نمایان می‌کند.

 

رایزن فرهنگی کشورمان در روسیه افزود: نگهداری یک میلیون جلد کتاب به 230 زبان مختلف نشان دهنده این تنوع و تکثر و زیبایی‌هایی است که جامعه بشری طی قرن‌ها خلق کرده است.

 

وی گفت‌وگوهای فرهنگی را صورتی امروزین از همین تجربه بشری دانست و یادآور شد که در این برنامه در قالب گفت‌وگو می‌کوشیم، جهانی زیباتر، جوامعی تکثرگراتر و همزیستی مسالمت آمیزتری داشته باشیم.

 

خانم بیات، نویسنده ایرانی از تجربه خود و نویسندگان ایرانی در بهره گرفتن از خلاقیت‌های ادبی نویسندگان روس سخن گفت و حضور چهره‌های ادبی و فرهنگی ایران همانند خیام را در فضای فرهنگی روسیه نشان دهنده تعامل دو ملت در طول قرن‌ها توصیف کرد.

 

گفتنی است؛ مرکز ادبیات شرق کتابخانه دولتی روسیه یکی از کتابخانه‌های بزرگی است که در آن آثار و منشورات مربوط به ادبیات کشورها نگهداری می‌شود. این مرکز با نگهداری قریب به یک میلیون عنوان کتاب و مجله، سهم بزرگی در شناساندن ادبیات و فرهنگ کشورها به جامعه روسیه دارد.

کد خبر 824707

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha