به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ فاطمه السادات حسینی امروز (10 شهریور) در شورای هماهنگی و ساماندهی حقوق کودک ضمن تسلیت ایام سوگواری امام حسین(ع)در خصوص مدرسه تابستانه حقوق کودک گفت: شورای کنوانسیون حقوق کودک با مدیریت دادگستری، برنامه هایی که مربوط به حقوق کودکان است را رصد می کنند.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با تأکید بر لزوم چهارچوب خاص برای فعالیت در زمینه کودکان؛ به فعالیت های امور بانوان و امور اجتماعی استانداری در زمیه کودک اشاره کرد و با بیان اینکه مسائل آموزشی و حقوقی برای کودکان زیر 18 سال تهیه شده؛ در خصوص مجوزهای بعضی از خانه های کودک مطالبی بیان کرد.
وی در این باره با بیان اینکه حدود 45 خانه بازی در استان کرمان است که بعضی از این خانه های بازی معلوم نیست مجوز خود را از کدام دستگاه می گیرند که یک آسیب جدی در شهر کرمان است و می تواند آسیب های جدی برای کودکان داشته باشد؛ تصریح کرد: لذا اولین دستور کار جلسه در خصوص خانه های بازی است که نظارت اداره ارشاد هم بر بعضی از این خانه ها معترض است.
دکتر حسینی ادامه داد: بعضی خانه های بازی که در نزدیک فروشگاه ها و مراکز تجاری برای خرید راحت تر خانواده گذاشته می شود، باید زیر نظر شهرداری باشند اما متأسفانه همان کاری که در مهدکودک ها انجام می شود(تحویل کودک شیرخواره) در خانه های بازی نیز صورت می گیرد که جای نگرانی است زیرا بعضی از این خانه ها مجوز خود را از نعت و معدن می گیرند که هیچ ارتباطی ندارد پس وظیفه بهزیستی، بررسی مجوزها و زیرنظر داشتن این خانه ها است.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان اظهار داشت: با توجه به افزایش تعداد مهدکودک ها، یکی از مصوبات اصلی، آموزش مربیان و مدیران عامل است.
دکتر ضیاء هم گفت: بخش پیش دبستانی با مشارکت های مردمی است و در خصوص نوآموزی 3 هزار نوآموز در مناطق محروم داریم که مورد حمایت هستند و مؤسسه همنوا در شهر کرمان آموزش مربیان، اولیاء و هم بحث نظارت بر کلاس های پیش دبستانی را دارد.
معاون آموزش و پرورش و دبیر کمیته آموزشی شورای هماهنگی و ساماندهی حقوق کودک اظهار داشت: موازی کاری هایی در بحث دانش آموزان و کودکان بازمانده از تحصیل داشتیم که برای افزایش پوشش تحصیلی، بحث دختران بازمانده از تحصیل و ترک تحصیل را داریم.
نظر شما