راه اندازی ۱۱واحد بوم گردی مددجویان کمیته امداد استان سمنان

خدابنده، با اشاره به راه‌اندازی ۱۱ واحد بوم‌گردی توسط مددجویان کمیته امداد استان سمنان گفت: این واحدها در مجموع برای ۱۳۰ نفر اشتغال‌زایی به همراه داشته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، «علیرضا خدابنده» در گفتگو با خبرنگاران،با بیان اینکه بوم گردی فرصت‌های بسیاری را برای کسب‌وکارهای کوچک خانوادگی در روستاها ایجاد می‌کند گفت: مددجویان کمیته امداد استان سمنان با بهره‌گیری از تسهیلات این نهاد توانستند ۱۱ واحد بوم گردی با ظرفیت اسکان و پذیرایی ۲۹۰ نفر را فراهم کنند.

 

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان سمنان از اشتغالزایی برای ۱۳۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم با فعال شدن این واحدها خبردادوافزود: با توجه به‌قرار گفتن استان سمنان در مسیر بین دو حرم این اقامتگاه‌ها میزبان گردشگران عبوری این خطه هستند و از واحدهای بوم‌گردی استقبال می‌کنند.

 

وی با اشاره به اینکه اقامتگاه بوم گردی نوعی از محل‌های اسکان برای مسافران است که برخلاف هتل‌ها دارای ویژگی خاص محیطی خود هستند گفتاین نوع  اقامتگاها بومی و محلی بوده که عمدتاً در خانه‌های قدیمی بازسازی‌شده به سبک معماری سنتی هر منطقه ساخته می‌شود.

 

خدابنده تصریح کرد: ایجاد و احیای خانه های بوم گردی موجب بازگرداندن حیات دوباره به روستاها، جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها،اشتغال پایدار درآن منطقه و توسعه زیر ساخت های گردشگری در استان خواهد شد.

 

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان سمنان بابیان اینکه ایجاد فرصت شغلی با راه‌اندازی واحدهای بوم‌گردی راهی برای رونق گردشگری است، اظهارخرسندی کرد: میراث فرهنگی استان سمنان در این زمینه با برگزاری کلاس‌های بوم گردی همکاری‌های بسیار خوبی را با کمیته امداد داشته است و تلاش کرد تا مددجویان با آموزش مهارتی این شغل کاملاً آشنا شوند.

 

وی بابیان اینکه در این بخش به دنبال طرح‌های توسعه‌ای هستیم، افزود: مقرر شد تا با بهره‌گیری از کارآفرینان حرفه‌ای بخش گردشگری و شرکت‌های این حوزه و ارتباط با تور لیدرها برای ارائه آموزش‌های مهارتی و در برخی موارد رفع مشکلات موجود استفاده شود.

 

خدابنده با اشاره به اینکه بیشترگردشگران خواستار نزدیك شدن به شرایط زیست طبیعی و بومی، استفاده از غذاهای سنتی و تجربه زندگی به سبك قدیم هستند اظهارداشت: به همین خاطر اقامتگاه های بوم گردی مهمترین و بهترین ظرفیت برای استفاده از این فرصت و خواست گردشگران با هدف توسعه اقتصادی و پیشرفت محسوب می شود.

 

به گفته وی استفاده از طبیعت بكر روستاها، خوردن غذاهای سالم و ارگانیك كه در محل تولید می شود، لمس و تجربه یك زندگی ساده و سنتی روستایی، شركت در فعالیت های روزانه روستایی و خرید محصولات بومی و صنایع دستی بخشی از جاذبه های اقامتگاه های بوم گردی برای گردشگران داخلی و خارجی است.

کد خبر 827992

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha