مسجد، پایگاه صلح، سازش و حل اختلاف/ قوه قضاییه  از ظرفیت روحانیون در فرایند صلح و سازش  بهره می برد

اسماعیلی با اشاره به اینکه مسجد، پایگاه صلح و سازش و حل اختلاف است و قطعا می تواند در این حوزه اثرگذار باشد، گفت: روحانیون و علما از گروههای مرجعی هستند که قوه قضاییه حتما از ظرفیت آنها در فرایند صلح و سازش بهرمند می شود.

«غلامحسین اسماعیلی» در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد استفاده از ظرفیت مساجد در ایجاد صلح و سازش و حل دعوای قضایی گفت: قطعا از برنامه های اصلی قوه قضاییه استفاده از صلح و سازش است و معتقدیم در موضوع صلح و سازش برخی اقشاز و صنوف می توانند بهترین و مهمترین نقش را ایفا کنند.

 

سخنگوی قوه قضاییه افزود: در برخی مناطق روسای قبایل، ریش سفیدان، نخبگان و در عموم مناطق روحانیون و ائمه جماعات که حوزه فعالیت آنها تمام مناطق، قومیت ها، قبایل را در برمی گیرد و می توانند در تمام مناطق و قبایل حضور پیدا کنند.

 

رئیس حوزه ریاست قوه قضاییه با اشاره به نقش و جایگاه مساجد در جامعه خاطرنشان کرد: مسجد، پایگاه صلح و سازش و حل اختلاف است و قطعا می تواند در این حوزه اثرگذار باشد.

 

رییس سابق سازمان زندان های کشور ادامه داد: با توجه به سیاست جدید قوه قضاییه که شورای های حل اختلاف را به سمت صلح و سازش هدایت می کند تا خود شوراها رای صادر نکنند و قضاوت نکنند در فرایند صلح و سازش نیازمند آن هستیم که گروههای مرجع در جامعه به قوه قضاییه کمک کنند و ما از ظرفیت گروههای مرجع استفاده می کنیم و روحانیون و علما از گروههای مرجعی هستند که قوه قضاییه حتما از ظرفیت آنها بهره مند می شود./

کد خبر 828396

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha