ملت امارات زیر ذره بین جاسوسی دولت

امارات متحده عربی با استفاده های فنآوری های جاسوسی، مردم امارات و اتباع مقیم این کشور را زیر ذره بین قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از خلیج آنلاین، امارات متحده عربی پیش از آنها به عنوان به بانوی جاسوسی الکترونیکی در سالهای اخیر تبدیل شود، در جهان جاسوسی کلاسیک درخشید.

در طول شش سال گذشته، «محمد بن زاید» ولیعهد امارات تلاش کرده است تا با استخدام صدها افسر غربی به مسئله امنیتی و اطلاعاتی اهمیت گسترده ای دهد، به طوری که هزینه بسیاری در ازای تاسیس سرویس اطلاعاتی و آموزش افسران اماراتی برای تجسس و پنهان کردن هویت شان پرداخت کرده است.

تلاش های ولیعهد اماراتی در اینجا متوقف نشد، بلکه گام های بلندی برای عقد قراردادهای بیشتر به منظور خرید سیستم های جاسوسی و فنآوری کنترل و نظارت برداشته است، به همین دلیل فرزند خود را در راس اولین نهاد امنیتی در این کشور قرار داد.

ولیعهد امارات تلاش کرد تا قدرت خود در سرویس امنیتی در زمینه رصد خطرات امنیتی و مدیریت در همه برنامه های جاسوسی را تقویت کند، برای رسیدن به این قدرت در فوریه 2016 میلادی فرزند خود «خالد بن محمد آل نهیان» را به عنوان رئیس سرویس امنیتی دولت با رتبه وزیری جایگزین بردارش شیخ «هزاع بن زاید» کرد.

درطول سالهای گذشته، «خالد بن زاید» موفق شده تا استفاده از برنامه های جاسوسی را گسترش دهد و مهارت صدها افسر اماراتی را در استفاده از این فنآوری ها و تکنیک های جاسوسی خارج از کشورشان افزایش دهد.

بن زاید به طور کامل از ابزارهای فنآوری در کنترل امنیت و ایجاد شبکه های جاسوسی استفاده می کند، به طوری که روزنامه «نیویورک تایمز» سال گذشته گزارش داد که امارات از برنامه های جاسوسی اسرائیلی برای کنترل ملت امارات به ویژه فعالان اجتماعی و حقوقی بهره می گیرد.

شواهد و مدارک بین المللی درباره شدت این محدودیت حاکی از آن است که مقامات اماراتی محدودیت هایی را بر آزادی های عمومی به منظور جاسوسی از شهروندان اماراتی اعمال می کنند، به همین دلیل امارات به یکی از کشورهای سرکوبگر تبدیل شده است.

«یاسمین بحرانی» پژوهشگر آمریکایی و استاد مطبوعات در دانشگاه آمریکایی در دبی درباره تشدید نظارت و جاسوسی در امارات می گوید:  دولت امارات، شهروندان خود و اتباع مقیم این کشور را زیر ذره بین قرار داده است. دبی و ابوظبی دو شهری هستند که ساکنانش در جهان زیر ذره بین دولت قرار دارند.

بحرانی می گوید: در ابوظبی نزدیک به 20 هزار دوربین امنیتی برای رصد و کنترل یک میلیون و 500 هزار نفر و در دبی نزدیک به 35 هزار دوربین برای کنترل و رصد دو میلیون و 800 هزار نفر از ساکنان این شهر نصب شده است. این درحالی است که تعداد دوربین های کنترل در شهر واشنگتن تنها به چهار هزار دوربین می رسد.

شرکت مطالعات انگلیس«YouGov» در می 2019 میلادی  با انتشار نتایج نظرسنجی خود گزارش داد که بیشتر ساکنان امارات معتقدند که دولت از آنها با تلفن های هوشمند شان جاسوسی می کند.

کد خبر 831442

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha