آمیخته شدن زندگی با دستورات قرآن، مهم‌ترین شاخصه ایمان است

حجت الاسلام کرامتی گفت: تشویق جوانان به سمت برنامه‌های قرآنی نیازمند برنامه‌ریزی است و مراکز قرآنی باید با تأمین اعتبار تقویت شوند اما این مراکز با حداقل امکانات آن هم توسط خیرین حمایت می‌شوند.

حجت الاسلام «محمدتقی کرامتی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: قرآن برای هدایت انسان‌ها نازل شده و در حقیقت نقشه راهی برای رسیدن بشر به زندگی مومنانه همراه با سعادت و خوشبختی است.

 

امام جمعه گلپایگان با بیان این که قرآن قطعا می‌تواند نجات بخش انسان در زندگی باشد، افزود: قرآن در زندگی مردم از جایگاه والایی برخوردار است، زیرا خداوند متعال با علم و آگاهی به نیازهای زندگی بشر برای آنها مسائلی را در قرآن بیان کرده است.

 

وی با تاکید بر مهجوریت زدایی از قرآن گفت:‌ در عصر کنونی مهجوریت‌زدایی در بین مسلمانان جدی گرفته نشده اما پس از پیروزی انقلاب با تأسیس مؤسسات قرآنی برای حفظ، ترتیل و غیره، برگزاری مسابقات بین‌المللی، برگزاری مسابقات در فصول مختلف سال به ویژه در ماه مبارک رمضان ذهن مردم به قرآن نسبت به گذشته معطوف‌تر شده است، البته آن چه مدنظر است تنها تربیت حفظ و روخوانی قرآن نیست بلکه باید از فراتر از یادگیری قرآن عمل شود.

 

حجت الاسلام کرامتی آمیخته شدن زندگی با دستورات قرآنی را مهم‌ترین شاخصه ایمان دانست و تصریح کرد: یادگیری و عمل به مفاهیم قرآنی و تبدیل آن به دغدغه عمومی، وظیفه تمام دستگاه‌های ارتباط جمعی مانند دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه است و باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کرد که آمیخته شدن زندگی با دستورات قرآنی و عمل به مفاهیم قرآنی و پایبندی به قرآن به عنوان مهم‌ترین شاخصه ایمان در یک جامعه قرار گیرد.

 

امام جمعه گلپایگان گفت: یکی از مسائل بسیار مهم و توصیه‌های اساسی قرآن به انسان بحث تفکر و تدبر در آیات قرآن است، قرآن کسانی را که فقط قرآن را می‌خواند، اما در مفاهیم و پیام‌های عمیق و بلند قرآن تفکر نمی‌کنند مورد نکوهش قرار داده است.

 

وی با اشاره به اهمیت تفکر و تعقل در مسائل افزود: دقت در معنای قرآن نشان دهنده جایگاه ویژه‌ آن در زندگی انسان است و انسان مومن یکی از شاخصه‌های مهم اش تفکر و عمل به تدبر است.

 

حجت الاسلام کرامتی برگزاری مسابقات بین المللی قرآن در اصفهان را یکی از عوامل ترویج روح قرآنی در جامعه مطرح کرد و افزود: برگزاری مسابقات بین المللی در ایجاد انگیزه برای علاقمندان به حفظ قرآن نقش موثری دارد و از طرفی می‌تواند روح قرآنی را در جامعه حاکم کند تا به یک گفتمان عمومی تبدیل شود.

 

امام جمعه گلپایگان تشویق جوانان به سمت برنامه‌های قرآنی را نیازمند برنامه ریزی و صرف هزینه دانست و یادآور شد: مراکز قرآنی ما باید با تأمین اعتبار تقویت شوند، اما اکنون این مراکز با حداقل امکانات آن هم توسط خیرین حمایت می‌شوند و دولت کمکی برای حمایت این مجموعه‌ها در نظر نگرفته است و از طرفی بعضی از این مراکز با مشکلاتی مواجه هستند که می‌طلبد بودجه کافی به آن‌ها تخصیص داده شود.

 

حجت‌الاسلام کرامتی با تأکید بر تاسیس مدارس قرآنی تصریح کرد: مدرسه‌های قرآنی مصوبه مجلس شورای اسلامی دارد و باید توسط دولت تقویت شود تا جایگاه ویژه خود را در شهرستان‌ها پیدا کنند که هنوز اتفاق نیفتاده است.

 

امام جمعه گلپایگان در پایان با اشاره به برخی موانع پیش روی موسسات قرآنی گفت: قوانین اداره کار مانع بیمه شدن کارکنان مجموعه قرآنی شده است که برخی از این موانع در مؤسسات مربوط به مدارک آن‌ها است که باید برطرف شود و عدم پیگیری و حل این مشکلات انگیزه تلاشگران در عرصه قرآنی را کمرنگ می‌کند./

 

کد خبر 833111

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha