حجت الاسلام والمسلمین دکتر «حبیب رضا ارزانی» در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با بیان اینکه ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور کارهای شاخصی در حوزه کتاب و کتاب خوانی انجام داده و می دهد، اظهار کرد: استفاده از نظر اندیشمندان و استادان متخصص در حوزه کتابداری از جمله کارهای ستاد در این باره است که در همین راستا شورای کتاب و کتاب خوانی را در سال 1397 در این ستاد تشکیل دادیم.
رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور افزود: استادان برجسته دانشگاه عضو شورای کتاب و کتاب خوانی این ستاد هستند که می تواند موجب برداشتن استوارتر گام های ما در حوزه کتاب و کتابخوانی شود.
وی تصریح کرد: جدول شاخص در حوزه کتابخانه های مساجد در پنج رتبه تعریف شده است که مجدداً از نظرات محققان این حوزه نیز استفاده کردیم. همچنین، با استفاده از ظرفیت موجود کشور در این زمینه و ارتباط با دستگاه های مرتبط از جمله نهاد کتابخانه های عمومی کشور تلاش داریم جدول شاخص ها را دوباره بازتعریف کنیم.
حجت الاسلام ارزانی در ادامه گفت: این اقدامات موجب می شود ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد در حوزه کتابخانه های مسجدی، جایگاه خود را در منظومه کشور بهتر بشناسد.
وی تاکید کرد: تاسیس کتابخانه وظیفه ما نیست ولی فعالیت های دانش اندوزی و ارتقای سطح علمی وظیفه ما در قبال مساجد است و ما سنجه های خود را در این چارچوب تعریف می کنیم.
رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد با اشاره به فعالیت های این ستاد در حوزه غنی سازی اوقات فراغت، بیان کرد: کتاب و کتاب خوانی از برنامه های مهم ما در این حوزه است که طرح هایی همچون «شنبه ها با کتاب» و «جام باشگاه های کتاب کودکان و نوجوانان» توسط کانون های فرهنگی در مساجد سراسر کشور در همین راستا اجرا می شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: هشت عرصه در طرح ملی پایتخت فرهنگ و هنر مساجد ایران «فهما» تعریف شده و در آن، موضوع کتاب و کتاب خوانی هم وزن فعالیت های قرآن و عترت و در بالاترین سطح امتیاز قرار دارد. هدف ما از این اقدام، تشویق مساجد به اجرای برنامه هایی در حوزه ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی و ایجاد کتابخانه و خانه های دانش است.
نظر شما