خودروهای آتش نشانی بیرجند بروز رسانی شوند

حسینی با بیان اینکه خودروهای آتش نشانی بیرجند به روز رسانی شوند، گفت: برای تجهیز هر خودروی سنگین آتش نشانی به طور میانگین ۳ تا ۴ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و در بیرجند ۶ ایستگاه آتش نشانی وجود دارد و به ۶ خودروی سنگین با تجهیزات نیازمند هستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «علی حسینی» امروز شنبه (6 مهر) در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت فرا رسیدن روز آتش‌ نشانی اظهار داشت: آتش نشانان در موقع حوادث فداکارانه تلاش می کنند و تمام شهروندان در زمان حوادث جان خود را مدیون این مدافعان ایمنی و مبارزان عرصه های خطر هستند.

 

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی بیرجند با اشاره به اینکه 7 مهر به نام روز آتش نشانی نامگذاری شده است، افزود: آتش نشانان در هفتم مهرماه در کنار رزمندگان در دوران دفاع مقدس در کنار پالایشگاه جان خود را گذاشتند و خدمات قابل ملاحظه ای را ارائه دادند و این شریان اقتصادی کشور را حفظ کردند.

 

وی با بیان اینکه روز آتش‌ نشانان روز تجلی ایثار می دانیم، گفت: به مناسبت هفتم مهرماه اقداماتی را خواهیم داشت و در حوزه عملیات فردا رژه خودروهای امدادی از ایستگاه خیابان غفاری به سمت بلوار صیاد شیرازی و بلوار پیامبر اعظم (ص) در دستور کار داریم.

 

حسینی با توجه به اینکه تمبر یادبود اولین شهید آتش نشان خراسان جنوبی شهید «سعید ترابی» رونمایی می شود، ادامه داد: در این راستا نماهنگی نیز از این شهید بزرگوار تهیه کردیم که رونمایی خواهد شد.

 

2 دقیقه و 59 ثانیه میانگین زمان رسیدن به محل حادثه و حریق

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی بیرجند با اشاره به اینکه در سه حوزه فعالیت داریم و حوزه عملیات مهم ترین و کلیدی ترین بخش آتش نشانی است، گفت: طی یکسال گذشته 1هزار و 564  حریق  و حادثه داشتیم که این تعداد نسبت به سال قبل 0.64 درصد کاهش یافته و 1هزار و 348 مورد از این حوادث در داخل شهر بیرجند رخ داده است.

 

وی با توجه به اینکه خودروهای ما از عمر بالایی برخوردار هستند، افزود: این خودروها می توانند مسافت های کوتاه را سرویس دهی کنند اما برای مسافت های طولانی در خارج از شهر مسئولان باید یک حمایت ویژه ای داشته باشند تا یک به روزرسانی در این خودروها انجام بدهیم.

 

حسینی بیان داشت: برای تجهیز هر خودروی سنگین آتش نشانی به طور میانگین 3 تا 4 میلیارد تومان اعتبار نیاز است و در بیرجند 6 ایستگاه آتش نشانی وجود دارد و به 6 خودروی سنگین با تجهیزات به روز نیازمند هستیم.

 

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی بیرجند به میانگین زمان رسیدن آتش نشانان به محل حریق و حادثه اشاره کرد و گفت: در داخل شهر میانگین زمان رسیدن به محل حادثه 2 دقیقه و 59 ثانیه است و این زمان در حوادث خارج از شهر تفاوت دارد.

 

وی اظهار کرد: طی یکسال گذشته 13 مورد در حوادث جان خود را از دست دادند و 182 نفر مصدوم شدند که این تعداد نسبت به سال قبل آن 34.6 درصد افزایش داشته است و 813 مورد نیز از حوادث نجات پیدا کردند و هر چه در حوزه آموزش و پیشگیری بیشتر کار کنیم قطعا تعداد مصدومین کمتر خواهد شد.

 

حسینی با اشاره به آمار مزاحمین تلفی 125 گفت: طی یکسال اخیر 37 هزار و 516 مورد با 125 بیرجند تماس گرفتند که از این تعداد یک هزار و 564 مورد اعلام ماموریت داشتیم و 35 هزار و 952 مورد نیز مربوط به مزاحمین تلفنی بوده که این آمار نسبت به سال های قبل کاهش چشمگیری داشته است.

 

لزوم انجام اقدامات پیشگیرانه در اماکن پر خطر سطح شهر

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی بیرجند با بیان اینکه در حوزه پیشگیری به شناسایی اماکن پرخطر در سطح شهر پرداختیم، ادامه داد: از جمله این اماکن می توان به برخی از پمپ بنزین ها اشاره کرد که ورود و خروج مناسبی ندارند و از تجهیزات ایمنی برخوردار نیستند و متاسفانه این اماکن بار اشتعال بالایی دارند.

 

وی با تاکید بر اینکه امکانات عملیاتی ما محدود است، افزود: این امکانات پاسخگوی عملیات های سنگین در بیرجند و یا خارج از شهر نخواهد بود و در این راستا باید اقدامات پیشگیرانه ای را انجام دهیم و تمام ادارات و انبارهایی که بار اشتعال بالایی دارند بدانند که آمادگی داریم نسبت به ایمنی آن ها اقدامات لازم را انجام دهیم.

 

حسینی در خصوص جانمایی پمپ بنزین در بلوار فرودگاه بیرجند مقابل امامزادگان باقریه(ع) گفت: در این پمپ بنزین تمام نکات ایمنی رعایت و معین شده است و اگر آن نقشه ای که ما طراحی کردیم اجرایی شود قطعا هیچ مشکلی برای آن پیش نخواهد آمد.

 

بازار بیرجند در مقابل حریق ایمن می شود

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی بیرجند به بازار بیرجند اشاره کرد و افزود: برای ایمنی بازار بیرجند اقدامات خوبی را شروع کرده ایم تا اجازه ندهیم حریقی در آن اتفاق بیافتد و شهروندان اگر از وجود انبارهای خاصی با بار اشتعال بالا در درون شهر و یا بازار بیرجند اطلاع دارند حتما به ما گزارش بدهند.

 

وی در ادامه بیان داشت: بازار بیرجند وضعیت خاصی دارد و قسمت زیادی از آن پوشیده است که می تواند حریق را توسعه دهد و در این راستا نواقص موجود و مهم در بازار را شناسایی و برطرف کردیم.

 

حسینی با اشاره به اینکه 3هزار و 200 مورد بازدیدهای ایمنی و کارشناسی در بیرجند طی یکسال اخیر داشتیم، گفت: برای بحث ایمنی مهدکودک ها 40 مورد ایمنی مشخص کردیم که اگر رعایت نکنند قطعا تاییدیه از سمت سازمان بهزیستی صادر نخواهد شد.

 

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی بیرجند به بحث مراکز بازیافت اشاره کرد و افزود: در این راستا اقدامات پیشگیرانه را انجام دادیم و به انبارهای کالاهای بازیافتی در سطح شهر اخطار دادیم تا هر چه سریع تر به خارج از شهر منتقل شوند و امیدواریم این موضوع را به سرعت انجام دهند.

 

وی پیشنهاد کرد که مدیریت واحد بحران زیر نظر وزارت کشور قرار بگیرد و تعامل با شهرداری ها نیز وجود داشته باشد و بحث های امداد و نجات داخل و خارج از شهرها نیز با تعامل و همکاری های گروه های امدادی مدیریت شود.

 

حسینی با بیان اینکه فاز اول سایت آتش‌نشانی بیرجند سال گذشته اجرایی شده است، ادامه داد: امسال اعتبارات لازم برای این سایت باید به حساب شهرداری بیرجند واریز شود اما متاسفانه برگشت این پول به آتش‌نشانی پیچیده شده و شهردار بیرجند قول داده است که اعتباری بالغ بر 200 میلیون تومان در نیمه دوم سال جاری به ما تخصیص بدهند که با این مبلغ می توانیم به ساخت  فاز دوم این سایت اقدام کنیم.

 

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی بیرجند بیان داشت: تجهیزات مقابله با مواد خطرناک از محل اعتبارات و کمک های شهرداری و یارانه وزارت کشور خریداری کردیم و به ناوگان آتش نشانی و امدادی بیرجند اضافه شده است.

 

وی در پایان اظهار کرد: در حوزه آموزش در مدارس و مراکز آموزشی به عنوان همیار آتش نشان 73 هزار و 571 نفر ساعت کار کردیم و 29 هزار و 895 نفر ساعت آموزش تخصصی به پرسنل درون سازمانی طی یکسال اخیر داشتیم.

 

 

 

کد خبر 837081

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha