به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، «حجت الاسلام افشین کلات پور» در نشست اعطای احکام شورای سیاستگذاری کانون های مساجد استان کرمانشاه که صبح امروز(دوشنبه، ۸ مهر) در دفتر امام جمعه برگزار شد، گفت: کانون اصلی انقلاب در مساجد شکل گرفت و دوران هشت سال دفاع مقدس نیز در همین مساجد مدیریت شد.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، احیای کارکردهای مسجد و تقویت اثرگذاری آن در عرصه های مختلف را از اهداف راه اندازی و تأسیس کانون های فرهنگی هنری برشمرد و افزود: مسجد می تواند پایگاهی برای تغییر و تحول فرهنگی باشد.
وی با اشاره به جریان انقلاب در شهر کرمانشاه، اظهار کرد: کمیته های انقلاب و بسیج مردمی در مساجد شهر شکل میگرفت و همین جهت دهی و مدیریت انقلاب در مساجدی مانند حاج شهبازخان و آیت الله بروجردی منجر به پیروزی این نهضت مردمی شد.
حجت الاسلام کلات پور، با اشاره به نقش مساجد از صدر اسلام تاکنون، ابراز کرد: مساجد باید به رویکرد اولیه کار فرهنگی خود برگردند و همان اثرگذاری و نقش آفرینی را در جامعه داشته باشند.
وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری از سال ۷۶ مبنی بر مقابله با شبیخون و ناتوی فرهنگی دشمن، بیان کرد: کانون های مساجد در همین راستا در کنار مساجد راه اندازی شده و به انجام فعالیتهای فرهنگی و هنری پرداختند .
مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد کرمانشاه، گفت: امسال پس از ۲۶ سال از فعالیت کانون های فرهنگی هنری مساجد، شاهد فعالیت ۲۵ هزار کانون با بالغ بر ۳ میلیون عضو در در سراسر ایران هستیم.
وی اذعان کرد: بنابر اعلام حجتالاسلام ارزانی رئیس ستاد عالی هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، این نهاد مردمی؛ اولین NGO و سمنی است که در سازمان ملل قابلیت رای دادن دارد که از آن میتوان به عنوان یکی از افتخارات کانونهای مساجد یاد کرد.
حجت الاسلام کلات پور، با اشاره به برنامهریزیهای گستردگی دشمن برای ضربه زدن به فرهنگ اسلامی و اختصاص اعتبارات کلان سالانه در کنگره آمریکا، ابراز کرد: این حجم از گستردگی برنامههای دشمن و اختصاص اعتبارات برای مقابله با فرهنگ اسلامی نشان می دهد که نقش کانون های فرهنگی هنری مساجد در این جبهه بسیار مهم و تاثیرگذار است.
وی با اشاره به تصویب اساسنامه ستاد عالی هماهنگی کانون های مساجد کشور، ابراز امیدواری کرد: کانون های مساجد با قوت و قدرت بیشتری بتوانند در این عرصه حضور یافته و فعالیتهای فرهنگی اثرگذار خود را پیش ببرند.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، در ادامه به ارائه گزارشی از فعالیت های کانون ها پرداخت و گفت: در حال حاضر ۵۶۲ کانون فرهنگی هنری در مساجد روستاها و شهرهای استان کرمانشاه راهاندازی شده و مشغول به فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه بالای ۵۰ درصد مساجد استان کرمانشاه دارای کانون فرهنگی هنری هستند، اعلام کرد: بیش از ۳۰ هزار نفر در این کانونها عضویت دارند و با ثبت و رصد فعالیتها و برنامههای کانون ها در سامانه بچه های مسجد همه آن ها شناسنامه دار شدند.
حجت الاسلام کلات پور، با اشاره به برنامه ریزی های کارشناسی شده در تهران جهت اجرا در کانون های مساجد، اذعان کرد: بومیسازی برنامه ها و فعالیت ها متناسب با بافت فرهنگی و مذهبی استان و همچنین اقتضائات نسل جوان در کرمانشاه دیده شده است.
وی در پایان با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر توجه به کانون ها و حمایت از فعالیت های موثر آن، گفت: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به کانون های فرهنگی هنری مساجد و فعالیت های اثرگذار آنها اعتقاد دارند لذا باید مسئولین و دستگاههای مختلف نیز در پیشبرد کارهای فرهنگی حمایت مادی و معنوی از کانون ها داشته باشند.
گفتنی است، در پایان این نشست احکام اعضای شورای سیاست گذاری کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه با حضور مدیرکل امور پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نماینده ستادعالی هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور اعطا شد.
نظر شما