«فاطمه صالحی» در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد فعالیت گروه های جهادی خواهران خاطرنشان کرد: بخش عظیمی از فعالیت جهادگران توسط بانوان صورت می گیرد. گروه های جهادی بانوان در عرصه سلامت، اقتصاد، خانواده، فرهنگ و ... فعالیت می کنند.
معاون جهاد سازندگی بسیج دانشجویی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب تصریح کرد: با توجه به این بیانیه، بانوان جهادگر به موضوع سبک زندگی نیز ورود یافته اند.
صالحی خاطرنشان کرد: همیشه فعالیت گروه های جهادی با فعالیت گروه های عمرانی و اغلب فعالیت مردان معرفی می شود اما باید بگوییم که گروه های جهادی بانوان نیز در امر خدمت رسانی به مناطق محروم فعال بودند.
وی با اشاره به فعالیت گروههای جهادی بانوان در حوزه بهداشت و درمان تصریح کرد: 50 درصد گروه های جهادی را بانوان تشکیل می دهند و جمعیت بانوان نسبت به آقایان جمعیت برابری است و باید بگوییم جمعیت بانوان جهادگر در حوزه فرهنگی و اجتماعی جمعیت بالاتری از جهادگران مرد را به خود اختصاص داده است و در این حوزه موفق تر هستند. گروه های جهادی بانوان در عرصه اقتصادی نیز با راه اندازی کارگاه های قالیبافی و یا کارگاه های زود بازده اقتصادی توانسته اند موفقیت های خوبی کسب کنند و با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب همچنان فعالیت های فرهنگی در اولویت فعالیت بانوان جهادگر است.
معاون جهاد سازندگی بسیج دانشجویی در مورد برنامه های آینده گروه های جهادی بانوان اظهار کرد: توانمندسازی گروه های جهادی بانوان از جمله اولویت های برنامه های بانوان جهادگر است. این موضوع با توجه به جامعه هدف جهادگران دنبال می شود.
صالحی خاطرنشان کرد: گروه های جهادی بانوان در تمام نقاط کشور حتی اطراف تهران فعالیت می کنند و فعالیت آنها در طی سال به شکل مستمر و ادامه دار است.
وی در مورد فعالیت گروه های جهادی در اربعین نیز یادآور شد: گروه های جهادی به صورت خودجوش در کنار سایر اقشار جامعه به فعالیت می پردازند و خدمات مورد نیاز زائران را ارایه می دهند./
نظر شما