اگر مهربانی خدا را باور کنیم، مقابل بحران‌ها مضطرب نمی‌شویم

حجت‌الاسلام اوسطی تاکید کرد: برای رسیدن به آرامش باید باور کنیم که مقدرات و برنامه‌ریزی زندگی ما توسط خداوند رحمن و رحیم اتفاق می‌افتد، اگر ما مهربانی خداوند را باور کنیم مقابل مشکلات و گرفتاری‌ها دچار اضطراب و نگرانی نمی‌شویم.

به گزارش خبرنگار گروه اندیشه خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام «اوسطی» به مناسبت سوگواری ایام صفر در مسجد جامع غدیر به سخنرانی پرداخت و گفت: برخی از انسان‌ها در این عالم به آرامش دست پیدا می‌کنند و مقابل سختی‌ها هیچ‌گاه خود را نمی‌بازند.

 

این استاد حوزه با طرح این سوال که چه کنیم که به آرامش دست پیدا کنیم، ابراز کرد: روز عاشورا همه عالم در اضطراب و نگرانی بودند اما امام حسین(ع) در کمال آرامش به سر می بردند، آنچه انسان را به آرامش می‌رساند باور قلبی به رحمت و مهربانی خداوند است.

 

حجت‌الاسلام اوسطی با بیان اینکه باور غیر از اعتقاد است، اظهار کرد: گاهی ما به مرگ و حساب و کتاب روز قیامت اعتقاد داریم اما به باور عمیق قلبی نرسیدیم.

 

این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه باور این است که اعتقاد قلبی انسان ریشه دار شود، ادامه داد: بر اساس باور درست یا نادرست، کردار و رفتار انسان تعریف می‌شود، جوانان ما در انقلاب و دوران دفاع مقدس بر اساس باورهای قلبی خود اجازه ندادند دشمنان یک وجب از خاک کشورمان را تصرف کند.

 

وی بیان کرد: برای رسیدن به آرامش باید باور کنیم که مقدرات و برنامه‌ریزی زندگی ما توسط خداوند رحمن و رحیم اتفاق می‌افتد، اگر ما مهربانی خداوند را باور کنیم مقابل مشکلات و گرفتاری‌ها دچار اضطراب و نگرانی نمی‌شویم.

 

حجت‌الاسلام اوسطی با تاکید بر اینکه اگر ما مهربانی خداوند را باور کنیم آرامش خواهیم یافت، گفت: خداوند دوست ندارد بندگانش در سختی و رنج باشند رابطه خدا با ما بر اساس قلدری نیست بلکه بر مبنای رحمت و شفقت است. اگر هم سختی ایجاد می‌کند دنبال دادن مهربانی برتر است.

 

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه هر کس نیت کار خیر کند خداوند چندین برابر او را پاداش می‌دهد اما برای یک گناه او یک کیفر قرار می‌دهد اگر هم استغار کند سریع او را می‌بخشد، ابراز کرد: محبت مادر به فرزند شعاعی از محبت خداوند به بنده است، همه نعمت‌های الهی در آسمان و زمین شعاعی از محبت خداوند هستند.

 

وی با استناد به روایتی از ائمه معصومین(ع)، تاکید کرد: این دنیا کشش محبت خداوند را ندارد اگر محبت خداوند را صد قسمت تصور کنیم دنیا کمتر از یک درصد آن را گنجایش دارد.

 

این استاد حوزه علمیه در پایان خاطرنشان کرد: پیامبر اسلام(ص) گاهی به شدت گریه می‌کردند به این دلیل که مردم با اعمال، خود را جهنمی‌ می‌کنند، این حالت پیامبر(ص) ناشی از رحمت و شفقت ایشان بود.

 

کد خبر 840346

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha