به گزارش خبرگزاری شبستان، ابراهیم سحر خیز، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از ایجاد مجتمع های آموزشی و پرورشی در راستای تحول بنیادین وزارت آموزش وپرورش خبرداد و افزود: نقطه اتکای ما به ایجاد این مجتمع ها، سند ملی آموزش و پرورش است که اکنون حکم قانون اساسی را برای آموزش و پرورش دارد.
وی در ادامه با اشاره به مزایای ایجاد مجتمع های آموزشی و پرورشی به جای مدارس پراکنده افزود: تربیت توسط مربیان و متولیان پس از 12 سال نتیجه بخش خواهد بود و چنانچه این دوره در یک فضای آموزشی و توسط یک مدیریت واحد اداره شود نتیجه بهتری به دنبال دارد.
سحر خیز با اشاره به ایجاد مجتمع آموزشی و پرورشی گفت: زمانی که مدرسه کوچک است به طور قطع نمی توانیم امکانات و تجهیزات را به تعداد این مدارس کوچک توسعه دهیم، بنابراین به دنبال این هستیم که مجتمع های بزرگ را ایجاد کنیم تا شاخص تخصیص منابع و امکانات را داشته باشیم و از ظرفیت بهره مندی از امکانات برخوردار شده و استفاده بهینه و مطلوب از این امکانات را داشته باشیم.
وی در ادامه مدرسه محوری را از اهداف ایجاد مجتمع های آموزشی و پرورشی عنوان و تصریح کرد: نظام مدیریت در مجتمع های آموزشی مبتنی بر نظام مشارکتی و رکن اساسی آن شورای مدرسه است.
وی افزود: به دلیل تجمیع مدارس در مجتمع های آموزشی و پرورشی می توان شایسته سالاری را به معنای واقعی ملاک گزینش مدیران برتر، قرار داد.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه هوشمند سازی مجتمع های آموزشی و پرورشی از اولویتهای وزارت آموزش و پرورش است، گفت: در این راستا باید تخصیص اعتبارات بیشتر به سمت تجهیز این مجتمع ها باشد.
بنابر گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش، سحر خیز افزود: انتظار وزیر آموزش و پرورش این است که تا سال آینده تمام مجتمع های آموزشی و پرورشی هوشمند شوند، زیرا کلاس های این مجتمع ها باید به عنوان کارگاه های آموزشی برای دانش آموزان جذاب باشد.
به گفته وی، اکنون دو هزار و 335 مجتمع آموزشی در کشور راه اندازی شده که بیش از یک میلیون و 800 هزار دانش آموز در این مجتمع ها مشغول به تحصیل هستند.
پایان پیام/
نظر شما