شناسایی ۱۶ پروژه تولیدی برای حمایت از طرح‌‌های اقتصاد مقاومتی گیلان

دلق‌پوش با اشاره به شناسایی ۱۶ پروژه استان که نیازمند حمایت در قالب طرح‌‌های اقتصاد مقاومتی هستند، گفت: این پروژه‌ها برای راه‌اندازی و رفع موانع تولید با مشکلاتی نظیر کمبود نقدینگی و تسهیلات بانکی روبرو هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «فرهاد دلق‌پوش» امروز(چهارشنبه، 17 مهر) در سومین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی در استانداری گیلان، اظهار کرد: با توجه به ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، 16 پروژه استان که نیازمند حمایت در قالب طرح‌‌های اقتصاد مقاومتی هستند، شناسایی شده و بازدیدهای میدانی در این زمینه انجام شده است.

 

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان به مشکلات ۱۶ شرکت تولیدی برای راه‌اندازی یا رفع موانع تولید اشاره و تاکید کرد: این پروژه‌ها علاوه بر کمبود نقدینگی، نیازمند تسهیلات بانکی برای سرمایه‌گذاری هستند.

 

دلق پوش به شرکت کاسپین تأمین که سهام‌دار آن سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: این شرکت که تولید انواع داروهای تزریقی را بر عهده دارد، دارای 390 نفر اشتغال فعلی است و برای اجرای طرح جدید نیاز به سرمایه‌گذاری یک هزار و 200 میلیارد ریالی است.

 

وی به پیشرفت 66 درصدی این شرکت و مشکل نداشتن نقدینگی آن اشاره و تاکید کرد: امیدواریم با همکاری بانک‌های توسعه تعاون و صنعت و معدن بتوانیم شاهد راه‌اندازی طرح جدید شرکت کاسپین تأمین باشیم.

 

دلق‌پوش به طرح جدید شرکت روغن‌کشی خرمشهر در گنجه رودبار اشاره کرد و گفت: این طرح با پیش‌بینی بیش از 60 اشتغال جدید، نیاز به 550 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری دارد.

 

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان خاطرنشان کرد: شرکت ایران برک نیز یکی از برندهای خوب استان گیلان است که طی 2 سال گذشته پیگیری‌های زیادی برای توسعه فعالیت آن انجام شده است.

 

وی با بیان اینکه این شرکت هم‌اکنون 160 نیروی کار داشته و برای طرح جدید پیش‌بینی 250 نفر اشتغال دارد، تصریح کرد: این واحد تولیدی ظرفیت تولید 2 هزار و 600 تن نخ رنگ‌رزی و 2 میلیون و 800 هزار متر پارچه فاستونی را دارد.

 

دلق‌پوش اظهار کرد: واحد تولیدی ایران‌برک برای بازسازی و نوسازی ماشین‌آلات خود نیاز به 400 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری است.

 

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان به شرکت پینک به عنوان تولیدکننده انواع کیسه‌های پلی پروپیلین بافته شده اشاره کرد و گفت: این شرکت برای طرح جدید با پیش‌بینی 200 اشتغال و تولید 60 هزار تن در سال، نیاز به 400 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری است.

 

وی در ادامه به شرکت صنایع غذایی پاکبان اشاره و خاطرنشان کرد: این شرکت تولیدکننده انواع چای و دمنوش برای طرح جدید خود نیاز به سرمایه‌گذاری 240 میلیارد ریال است که 74 اشتغال جدید را ایجاد می‌کند.

 

دلق‌پوش به شرکت آریا بی بافت کاسپین در رشت اشاره کرد و گفت: این شرکت با پیش‌بینی تولید 2 هزار و 200 تن در سال، بعد از راه‌اندازی 51 نفر اشتغال جدید را به دنبال دارد.

 

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان تصریح کرد: شرکت پارسیان تجارت پلاست کاسپین در لنگرود که تولیدکننده انواع قوطی‌های کاغذی است، برای طرح جدید خود که 125 نفر اشتغال جدید را به دنبال دارد، نیاز به سرمایه‌گذاری 80 میلیارد ریال و 2.4 میلیون یورو است.

 

وی با بیان اینکه شرکت گیل باطری پارسیان در لوشان برای طرح جدید خود 205 اشتغال پیش‌بینی کرده است، تاکید کرد: این واحد تولیدی برای راه‌اندازی طرح جدید خود نیاز به 220 میلیارد ریال و 49 میلیون یورو سرمایه‌گذاری دارد.

 

دلق‌پوش به شرکت گسترش فناوری صنعت ساختمان در رشت با پیش‌بینی اشتغال 58 نفر و تسهیلات مورد نیاز 120 میلیارد ریال اشاره کرد و گفت: شرکت آجر سفال آشیان در لوشان نیز با ظرفیت اشتغال 88 نفر، برای راه‌اندازی نیاز به 150 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری است.

 

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان به شرکت‌های نسیم چای املش، نورد پوشش الوان، خزر نوش شمال، شرکت تعاونی دارویی جان ویشار و سردسازان هیرکان اشاره و اذعان کرد: این شرکت‌ها مجموعا با ظرفیت اشتغال بیش از 580 نفر نیاز به سرمایه‌گذاری و تسهیلات بانکی برای شروع فعالیت دارند.

کد خبر 841761

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha